If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Felicitari pentru proiect nenea...imi pare bine ca am mai schimbat cateva vorbe la brasov,un baiat de nota 12+..
Astept sa vad masina finisata ( cu toate ca la tine modificari noi apar mereu )
La masina nu am mai evoluat, in schimb am taiat un cauciuc si inca unul este praf, multumesc drumurilor din Romania si o janta stramba.
La capitolul idei o sa modific putin balamalele ca sa nu unflu atat de mult aripile si am o idee noua pentru culoare, dar pana acolo mai este
http://www.220.ro/auto/APV-EVOLUTION-2010/atbPtPkUU0/ primul filmulet facut de mine in care prezint evolutia masinii mele din 2006 de cand am cumparat-o pana in prezent. Este putin mai lung dar am vrut sa prind toate etapele prin care a trecut pana acum masina. Vizionare placuta
Pana in august o sa termin masina latita si cu tot ce ii trebe (zic eu) la exterior. Atunci intra la vopsit. Momentan mai greu cu modificatul deoarece vreau sa ma mut in Brasov si o sa fie putin mai greu cu banii pana reusesc sa ma asez acolo sa imi fac clienti si sa castig ca in Constanta. Planuri ar fi multe dar momentan sa ii termin exteriorul. M-am aoucat incet incet si de muzica sa o pun la punct, am dat comanda de 2 seturi de tweetere. Cele doua statii Alpine de 1000 W RMS fiecare vor ramane, Subwooferele Pyle de 400 W RMS fiecare cu doua bobine vor ramane, am doua condensatoare de 2,5 farazi trebuie sa vad acum in masina ce difuzoare o sa mai pun. Am gasit pe cineva care se pricepe si o sa vad ce ma sfatuieste persoana respectiva. Curand ne apucam si de cutie sa o punem la punct
@PTX Nu am evoluat prea mult; capota, plafonu si usile de pe fata sunt gata de vopsit, maine vin si cauciucurile pentru rotile de pe spate, au venit cele 2 seturi de tweetere, luni merg sa imi termin si portbagajul.
@GJ-85-SRY multumesc, cand e gata masina poate mai trec pe acolo dar mai ieftiniti si voi hotelurile alea )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment