Vreau sa va prezint masina parintilor mei, Loganyana. Este o Dacia Logan Laureate Facelift, argintie din septembrie 2010. Motorizarea este 1.2 mpi gpl 75cp. In 2010 ne mai trebuia o masina, deoarece Bia (Skoda (Fa)Bia) nu era de ajuns la 3 soferi. La noi in zona e mai greu sa ajungi in oras, deoarece daca scoatem taxi din calcul, sunt 3km de mers pana la vreun mijloc de transport in comun. Eu decisem sa o iau eu pe Bia si sa isi cumpere parintii o masina pe care o vor ei. Bunicul a insistat sa fie masina noua, ca sa nu ne trezim cu tot felul de baiuri. Parintii au ales Logan. Consuma putin, mai ales ca a fost trecuta pe instalatie gpl, pusa bineinteles de reprezentanta Dacia.
Este o masina buna. Isi face treaba si pana acum, multumim lui Dumnezeu nu am avut probleme nici cu Loganyana, nici cu Bia. Este mai greu sa o mentinem curata pe Dacie, deoarece merge saptamanal in sat, unde evident e plin de praf si mai cara una alta. Din acest motiv tata considera ca ma obosesc degeaba sa o curat atent si considera ca apa si datul de 2-3 din perie e suficient.

Loganyana si Bia
Este o masina buna. Isi face treaba si pana acum, multumim lui Dumnezeu nu am avut probleme nici cu Loganyana, nici cu Bia. Este mai greu sa o mentinem curata pe Dacie, deoarece merge saptamanal in sat, unde evident e plin de praf si mai cara una alta. Din acest motiv tata considera ca ma obosesc degeaba sa o curat atent si considera ca apa si datul de 2-3 din perie e suficient.

Loganyana si Bia

Comment