Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa invete singur chestiile astea cu cat capata mai multa experienta la volan
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Când capătă mai multa minte la volan.
      sigpic

Comment

• Originally posted by sdc290605 View Post
        O nelamurire am si eu...., la cum stiu eu si noi toti de altfel, ca te deplasezi tu..., ma intreb, cum naiba a reusit respectivul sa pastreze o distanta atat de mica de tine incat sa te....pocneasca-n dos??? )
        On: imi pare sincer rau pentru eveniment dar, se intampla. Nimeni nu-si doreste nici ce-ai patit tu, nici ce-a patit respectivul.

Sent from my iPhone using Forum Runner
        intrebarea asta mi-a pus-o si tata )) ... eram in aglomeratie (mers 30-40km/h) si nu puteam sa depasesc coloana pe linia de tramvai ca era politie )

Originally posted by b-29-dzv View Post
        pana una alta cu un baros .... si un lemn o fac noua ....
        sa nu de drk .... sa schimbi panoul de spate doar pt atata lucru .... in rest fiarele se fac.... asta e pistol cu apa .... sti bine ce zic. ...
        Asta as vrea sa fac

Originally posted by dsign View Post
        Mergi prea tare, aia e vina ta. Te vad prieteni comuni, te vad chiar si eu prin oras, nu stii altfel decat blana.

Ti-am zis, am trecut si eu prin chestii de-astea, mi-am invatat lectia. Am fost cocosel cu pintenii mai mari ca ai tai ... (intelegi tu ce-am vrut sa zic, ca nu esti fraier)

O sa inveti tu ce si cum, problema se pune ca trebuie sa inveti fara daune prea mari.

Sa-ti fie cu invatare :
        - mijloc de transport care se apropie de statie = ochii cat cepele, mereu va fi un idiot care sare pe carosabil cu sacosile pline de ceapa/usturoi/praz
        - minge care sare in strada, catel, pisica sau orice alt animal care pare a fi de companie = ochii cat cepele, mereu va fi un copil care alearga sa prinda ce-a pierdut
        - vehicul cu tractiune animala = ochii cat cepele, mereu se va speria calul si va face stanga fix cand il depasesti, mai bine dai un claxon scurt din timp, reduci viteza si il ocolesti la o distanta cat mai mare
        - idiot prea aproape de tine (in lateral) = ochii cat cepele, depaseste sau ramai in urma lui, sigur isi aduce aminte ca n-a luat pasta de dinti si magazinul se afla fix in partea in care esti tu, langa el.
        - idiot prea aproape de tine, in spate = ochii cat cepele, aprinde-i stopurile de frana si lasa-l sa inteleaga ca este prea aproape de tine. Sigur se gaseste sa caute alt post de radio cand tu franezi la stop.

Sunt muuulte situatii din care poti invata chiar si fara sa faci accident. Trebuie doar sa fii receptiv
        Cand sa intamplat accidentul chiar nu mergeam tare, si c-am toate sfaturile care mi le-ai dat tu, c-am asa fac si eu . Dar uneori nu poti sa fii mai atent sa nu intre unu in tine din spate si sa faci alta nenorocire
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• atunci tot tare trebuie sa mergi, clar !

Comment

• Originally posted by dsign View Post
            WORST CASE SCENARIO : incerci sa opresti cand vezi bizon1 ca sare in fata masinii, pe trecere, vine bizon2 neatent si te loveste din spate, masina ta ricoseaza si-l calca/loveste mortal pe bizon1. Ce zici, n-ai nici o vina??? Poate ca dpdv legal nu, insa toata viata ramai cu o pata pe creier.

Bineinteles, cum am zis, asta ar fi scenariul negru.

este un filmulet pe youtube exact cum zici tu, dar nu stiu cum ii zice..te ia cu fiori cand vezi filmuletul, nu vreau sa imi imaginez in viata reala
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=B0hXo87Je1k @ minutul 1.

Oricum dupa ce vezi clipul cap-coada si te urci la volan nu mai ai "euforia" aia.

Comment

• Din pacate nu am reusit sa rezolv nimica ... pana la urma am facut constatare ambiabila ca sa numai ajung pe la politie, si vinovatul are RCA la ASTRA si problema este ca in tot orasul Astra lucreaza cu despagubiri de pe RCA lucreaza doar cu un service (kraft car service) este undeva pe sos. metalurgiei in berceni .

Ieri am fost acolo la service-ul acela, sa fac o reconstatare si sa faca comanda de piese ... a venit un inspector idiot la masina la mine, i-a facut cateva poze si imi zice ca trb taiat tot panoul si inlocuit si ca nu o sa mai iasa asa bine . Eu iam zis ca masina vreau sa iasa 100% daca nu o iau de acolo pana nu iese cum imi place mie si ca nu vreau sa schimb panoul din spate . La care imi spune ca am prea multe pretentii si ca este un logan pana la urma ... si ca el are bmw si nu are pretentiile mele .

Le-am zis ca sunt foarte idioti si ca nu am cum sa fac masina acolo)) si am plecat, acuma mai am 2 variante ori sa o fac in regie propie(sa iau banii de la ASTRA) sau ori sa o fac pe casco cu regress . Cred ca o sa aleg a2a varianta ... dar daca o fac pe casco cu regress de pe rca-ul celui vinovat nu imi creste mie polita casco la anu deloc ?

Comment

• Vezi cati bani iti ofera pt. regie proprie. E posibil sa fii surprins placut.
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                    http://www.youtube.com/watch?v=B0hXo87Je1k @ minutul 1.

Oricum dupa ce vezi clipul cap-coada si te urci la volan nu mai ai "euforia" aia.
                    Pfoai de capu' meu:| Am senzatia aia de frica pe care o avem cu totii dupa un accident. S-a zbarlit pielea pe mine

Comment

• ZIceam mai sus : OCHII CAT CEPELE fratii mei, avem oameni dragi care ne asteapta acasa
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Vezi intai ce bani iti da sa o faci tu. Posibil sa ramai si cu banuti ;).
                        sigpic

Comment

• este oare o ironie ca toti marii piloti merg uneori prea incet? cred ca sunt doar mai constienti de pericole.

Fara sa vreau, am fost printre primii martori ai unui accident pe E85 unde doua fete au murit intr-un bmw pisica acum ceva ani. de atunci m-am calmat mult, dar este de dorit sa nu fim nevoiti sa asistam la asemenea scene pentru a constientiza pericolele.

Dny, scuze ca-ti poluam topicul, si mult succes la repararea "tablelor". Bine ca esti ok!

Comment

• Masina o sa o fac pe casco cu regress ... dar nu ma grabesc, m-am obisnuit sa merg fara bara ))

Cateva cadre de aseara !
                            Attached Files

Comment

• Frumoasa masinuta, imi place mult!

Comment

• n ai avut probleme pana acum cu politia cu oglinzile farurilor negre?!
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google