Mi se pare ca uzez mult mai tare abreiajul atunci ... daia prefer sa o urnesc umpic din loc cu a1a si dupa sa a2a in scurt, daca nu se poate si nu se poate a2a direct ... dar foarte rar fac treaba asta !
Logan 1.6 16v
Collapse
X
-
-
Daca vorbind strict de uzura ambreiajului,se uzeaza mai tare cand schimbi zilnic in 5000 rpm. Sunt sigur ca pe iarna esti nevoit sa folosesti treapta 2/3 la plecare de cel mult 10 15 ori,pe cand unii schimba zilnic de n ori in 5000 ture. Deci per ansamblu,cand esti nevoit sa iesi din nameti,ii dai tr 2 si sunt convins ca nu te gandesti la ambreiaj.
Sent from my MB525 using Forum Runner
Comment
-
este diferenta destul de mare de la 35w la 55w !
Proiectoarele vad mult mai bine acuma ca farurile !
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Posteste diferenta destul de mare de la 35w la 55w !
Proiectoarele vad mult mai bine acuma ca farurile !
proiectoarele vad mai bine datorita puterii de 55 sau nuanta de culoare ?
Comment
-
Am scris in graba ... imi cer scuze !
Rectific "Proiectoarele vad mult mai bine acuma decat farurile" ! Datorita puterii de 55w vad mai bine, prin zonele unde nu e luminat se vede bine rau
Comment
-
Originally posted by ten View Postde ce ti-ai pus 8000K? mai bine lasa-i 6000K cu 35W ca este acceeasi treaba! cu cat creste Kelvinul cu atat scade Lumenul si pe tine te intereseaza Lumenul!
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostCe-s lumenii astia domne? Lasa-ne cu candele si alte porcarii teoretice.
Ai w, ai putere, ai lumina.
E albastru, e cool.
Restul ie povesti, acuma ))
e cool albastru dar pana la urma ne intereseaza intensitatea luminii care se masoara in lumeni :P, oricum pana la urma daca nu e lumina albastra inseamna ca nu ai xenon ), oare de ce pe masinile de fabrica se monteaza xenon de 4300? da-i incolo cu fabrica lor, 8000K YEEES, ce 8000K??? 12000 direct ))) vreau mov am zis!laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Fugi si canta la alta masa Fane !
Comment
-
Am si eu o intrebare, cum fac sa contest o amenda asa "pusa in geam" ?
Sa va povestesc cum s-a intamplat tot, eram pe pantelimon la un semafor dadeam prioritate la pietoni, se facuse rosu si o vaca imputita abia trecea strada mai si vorbea la telefon ... bine inteles ca eu am bagat a1a si goarna si a fugit atunci, si la urmatorul semafor vine un logan albastu cu folii pararel cu mine si imi zice "asa se face ba cu pietonii" atat a trebuit sa zica si m-am aprins eu ))) ... dupa am lasat masina pe linia de tramvai si am plecat si cand am venit inapoi la masina am gasit amenda asta in geam !
Mi se pare absurd cand pe acolo nu circula nimeni, si nu este nici un semn de oprire interzisa ... oricum nu prea ma intereseaza ca nu o sa o platesc da ca fapt in sine ma enerveaza daia vreau sa o contest !
Comment
Comment