Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Insemneaza ca i-a dat in freza...

Motivul e altul : suferinta ! Ai primit si tu un sut in c.r mai zdravan si acum iti plangi de mila. N-ai invatat nimic de pe la noi copile.

Nu te obosi sa scrii ca faci ce vrei, ca e viata ta, etc... Stim ca esti un arogant
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• In ultimele 24ore am fost oprit de 4 ori de politie si 2 amenzi, printre care si retinerea talonului ... m-am cam saturat ca mereu cand plec pe undeva sa stau cu grija, ca ma opreste politia etc . Astazi dupa ce am fost oprit , sau dat jegurile jos din masina incepuse cu zambetu sa zica "la raaar cu ea", am incercat sa discut omeneste cu ei dar nu s-a putut ... bineinteles ca dupa ce mi-a dat procesul sa il semnez, cum sau comportat ei asa m-am comportat si eu ! infine nu e panica, talonul o sa vina inapoi ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• De ce sunt jeguri? Da' cand inchideau ochii si te lasau sa pleci nu erau jeguri?

Cu s-au comportat? Sau s-au amuzat si te-ai amuzat si tu, sau s-au autosesizat si au aplicat legea si prin urmare te-ai hotart sa o aplici si tu renuntand la elementele care nu sunt admise de RAR?
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Trebuia sa le "dai" din "csenoane" doua trei blituri si treceai linistit, nici nu trebuia sa opresti.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Sunt niste sclavi homosexuali care stau cate 5 intr-o masina si se bat care sa stea la volan, nu sunt in stare nici cu un buletin in mana sa scrie niste date corecte, sa numai zic ca nu stie sa vorbeasca ... Toti stiu ca loganu nu trebuie sa aibe alte roti in afara de 185/65/15, ca nu trebuie sa aibe xenon, ca nu trebuie sa aibe altceva decat au ei pe masini, si cand trece vreo' "pisicutza" daia de cursee si pe BG nu ii mai opreste nimeni pe aia , si pe noi cei care avem masinile dpdv tehnic si estetic stas, ne opreste ca doar stiu ei ca loganu nu trb sa arate alfel decat cele ale lor !

M-am gandit mai bine, nu are rost sa ma grabesc sa o dau acuma ... vreau sa mai astept umpic si sa imi iau ceva mai serios !

Masina va ramane in stare asta, sper ca pana vineri sa o tavalesc si eu pe burta !
            Last edited by vitriol; 16 February 2014, 22:00.

Comment

• Fa-o ma standard si lasa-i doar suspensia, jantele si evacuarea ca arata foarte bine, cum e a lui FUGu'. Si scoate xenon-ul ala ca de-aia le sari in ochi.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• De xenon nu iti zice nimeni nimica ca am lupe ... nici de toba nu mi-a zis nimeni nimica !

Folie si jante atat !

Comment

• Dau eu Pisicuta mea pe loganul tau,ca e mai sport si pleaca mai bine pe zapada.

Comment

• Poti sa o duci la remat ca e mai sport ! Poate nici acolo ... ocupa locul degeaba !

Comment

• In legatura cu arcurile stock pe reglajul ta-technix , cred totusi ca arcul ta-technix este mult mai elastic decat cel stock taiat , in consecinta confortul pasagerilor spate va fi mai scazut .

Comment

• Si uite asa...homosexuali,prosti etc etc cum sunt domnii agenti se pisa pe tine de cate ori au ocazia...Inceteaza sa mai fii zmeu in trafic mai ales in prezenta lor.Lasa masina asa,nu are nici o vina ca tu esti un pusti inganfat :P.
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Daca erai cu a 2a-n blana,nu te opreau.
                          Trebuia sa ai si aia 8000k aprinsi in proectoare,si doar iti faceau cu mana

p.s = astept un raspuns pe masura de la tine )

Originally posted by Dany_DNY View Post
                          Sunt niste sclavi homosexuali care ....... sa numai zic ca nu stie sa vorbeasca ...
                          Nu stie ma sa vorbeasca politaii. Daca nu stie,nu stie,da-i dreacuu
                          Last edited by Andrei.TMT; 17 February 2014, 00:50. Reason: Automerged Doublepost
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                            De xenon nu iti zice nimeni nimica ca am lupe ...
                            Nu a vrut sa iti zica nimeni nimic, degeaba ai lupa daca nu ai reglaj automat la faruri si spalatoare.
                            E o vorba din popor...vorba dulce mult aduce.
                            Degeaba ii injuri tu si faci pe zmeul ca esti la mana lor.
                            AG 16 Y M A

Comment

• unde te au oprit de 4 ori, in bucuresti ?
                              AdY_JmL_2015

Comment

• Eram constient ca odata si odata o sa se intample si asta ! Vineri seara am fost oprit la un mare filtru in bucuresti, vreau sa zic ca politisti mai de treaba ca cei care ma oprit vineri nu am vazut, ... 45 min am stat de vorba cu ei, m-au intrebat unde am facut aia, aia, cat au costat etc, si cand am plecat unul dintre ei mi-a si zis sa fiu atent ca printre ei mai exista si "lepre" si odata tot o sa raman fara talon ! Dar persoane de genul asta se gasesc foarte rar din pacate ...

Boii astia care mi-au luat talonu, mi-au gresit si procesul verbal si dovada )) . Pe dovada mi-au gresit numele si pe proces au gresit o litera la nr de inmatriculare ...

@al!n - stai linistit ca daca nu le vorbeam frumos nu scapam doar cu 170 lei amenda ;) ... dar sunt oameni si oameni !

Chiar imi doresc sa da-ti si voi de astfel de oameni sa vad atunci ce faceti "cu vorba dulce" cand incerci sa te rogi de el si el scrie ;) . Asta vorbeam si cu skandal vineri seara, nu toti sunt oameni !
                                Last edited by Dany_DNY; 17 February 2014, 08:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google