Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cere gaz )
    sigpic

Comment

dani eu pe 1.6 mpi, acum de cand a venit frigul am 10.6 pe CB. Oricum iti spun ceva : bucurestiul, si mai ales drumurile scurte de 4-5 km iti aduc consumul. eu zic ca e real.
      sigpic
      The MVP

Comment

daca mergi ,,batraneste,, la 2500 rpm schimbul de treapta, consuma decent....eu cu soft si mers cum spuneam in pitesti in jur de 7 -7,5 iar in buc cand vin 9-10 cam aici.mentionez ca daca bagi piciorul in ea poti sa iti faci ,,cont le benzinarie,, nu te mai intelegi cu ea....

Comment

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
          Consumul cam ala este depinde cum o exploatezi...una peste alta cam la 10% iese...
          Bafta incontinuare.
          sigpic

Comment

frumoasa masina si spor la modificari

ce suspensie ai pe ea?
            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

HR -ul de pe cea galbena ...

Pacat ca nu ai putut face transplantul la mai multe ...
              Consumul este bun, cand o sa-ti iei permisul o sa o inveti tu si o sa vezi cand si cum consuma .

Comment

si la amortizoare nu are nimic?
                sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

@katalin_89 - mersi frumos
                  @Vyalli - multumesc, am h&R cu amortizoare monroe pe GAZ toate 4
                  @Cosmin - o sa iau cam tot de pe aialalta

Legat de consum i-am dat de capat astazi, ma ajutat Alessandro caruia ii multumesc foarte mult . Am pus tester-ul pe ea si am mers cu masina ... am constat ca apa nu ajunge la temperatura de 90 grade, sta undeva la 81-82 grade dupa ce ii dau si cox ... maine am sa schimb termostatul si sper sa revina la normal consumul
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

chiar sub 80 grade daca o lasi linistita. eu zic ca asta e problema care genereaza consumul mare.
                    exact asa am patit anul trecut la celalalt 16v.

Comment

Cum e drace HR cu monroaele?
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

Asa cum ti-a demonstrat fratele Alessandro, sper sa fie invatare de minte si pentru altii : simpla "punere pe tester" nu rezolva anumite probleme, ci investigarea amanuntita cu ajutorul testerului. Testerul este o simpla unealta care te ajuta sa diagnostighezi anumite probleme, el nu le si rezolva. Cu testerul nu verifici doar daca ai erori, ci masori, analizezi, compari parametrii.

Felicitari pt achizitie, in sfarsit nea Vasile poate sa munceasca linistit acum :P
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

-s-a schimbat termostatul. am folosit Calorstat Vernet
                          -s au izolat suruburile din capacul de culbutori...supurau ulei
                          -s au etansat garniturile plenumului si corpului clapeta.

-din punctul meu de vedere motorul se aude si merge foarte foarte bine. imi place
                          Attached Files

Comment

@Matheo - Mi se pare ca este umpic mai rigida decat era a lu tata cu suspensia asta . Dupa ce trece iarna o sa o las mai jos si o sa scurtez si amortizoarele
                            @Dani - mersi frumos, acuma a scapat tata de un stres de pe cap )
                            @alessandro - multumesc frumos pt ajutor ...
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

fa repozitionare la bucsi si taie 2 tamoane din alea de pe spate => alta masina

de pe fata nu se merita sa tai ca iese tiganie...mai ales ca vine iarna si intra toata orataniile pe acolo

Comment

S-o stapanesti sanatos si sa ai gria de ea! (m-am trezit si eu )

Amortizoarele alea Monroe sunt cele cu care a venit masina, sau le-ai cumparat tu? Daca sunt cumparate acum, ma dai si pe mine o tura sa vad daca si cat este de rigida?
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google