Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vin si eu, cu alta masina de data asta, dizel.

Comment

• Am si eu o problema !

Am gasit portiera din spate stanga lovita in parcare, si m-am uitat la un vecin care parcheaza pe langa masina mea si are cateva urme pe bara, si pana astazi nu m-am intalnit cu el sa ii spun ... azi i-am aratat, am si masurat, am pus masinile cam in acceasi pozitie si toate arata ca el mi-a lovit-o, insa el nu vrea sa recunoasca ! Cum ar trebuii sa procedez acuma ?
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• el n are urme de vopsea de la a ta pe masina lui?!
        AdY_JmL_2015

Comment

• nu are urme de vopsea, se vad doar zgarieturile ! ca doar a "sters-o" asa putin . La mine este si indoita portiera !
          Last edited by Dany_DNY; 9 April 2013, 19:44.

Comment

• Ai un amic ? Da? Se intampla ca in ziua respectiva sa fi fost in treacat pe strada unde ai masina si sa il vada pe respectivul cum ti-a lovit masina , pe urma parcand-o linistit....Pam pam . (asta in cazul in care ai certitudinea maxima ca el ti-a lovit masina ) .

Comment

• Du-te la accidente usoare, declara ca ai gasit-o AZI asa (zic asta in ideea ca poate s-a intamplat mai de mult), spune-le ca erai la geam, sau ca alt vecin era la geam si a vazut intamplarea, dai nr vecinului si asta e. Daca nu se prezinta in 24 (sau 48) ore cred ca ii va lua permisul. Ii va veni acasa hartie sa se prezinte. Eventual lasa-i un bilet in geam sa stie omul sa mearga.
              Daca loviturile "se pupa" nu cred sa fie probleme pt politist sa il sanctioneze.
              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Daca ai casco, nu iti bate capul.

Declaratiile astea pot duce la incurcaturi nedorite.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Cum ti-am zis si sambata: las-o asa ca nu se observa decat daca te uiti foarte atent.
                  O iei razna daca te duci in service pentru fiecare julitura. Lasa-le sa se mai adune si te duci o data si bine.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• prea iei in seama toate nimicurile )) stai linistit, daca nu se vede tare (adica tabla nu are muchii ascutite ci doar usor indoita) mai asteapta sa se stranga si altele si faci totala. Daca erai in Craiova o reparam in 15 minute cu ventuze (cand ai trecere ma suni si te duc la un meserias si o face arta, fara vopsire), cat despre vecin, ai cateva variante, functie de starea ta de spirit:

1. vreo 20-30 de pietricele de maxim 2 cm diametru suflate in toba finala
                    2. pui un furtun mai lung si umpli toba cu spuma poliuretanica
                    3. bagi o surubelnita lunga si subtire in radiatoare
                    4. bagi spuma poliuretanica la toate usile si capote
                    5. infigi un tarnacop in pavilion (exact in traversa) si-l lasi acolo.

evident glumeam cu vecinul, lasa-l in plata Domnului, va plati el mult mai scump alea.

Comment

• n are rost sa l dai in gat sa declari ca l ai pandit pe la geamuri etc...daca omu nu e de inteles las o balta...daca ii faci asta dupaia cine stie ce surprize mai gasesti pe la masina...
                      AdY_JmL_2015

Comment

• O sa o fac pana la urma pe casco, am inteles ca daca ma duc la politie acuma si declar accidentul ... imi ia si mie permisul ca nu l-am declarat in 24 ore !

Comment

• Ai inteles gresit, si cine ti-a zis, ti-a zis prost...
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Frumoasa masina simpla si de efect.felicitari ptr ce ai realizat.

Comment

• sunt multe loganuri cu bad boy dar la tine parca arata cel mai bine , apropo pe stopuri ai folie rosie doar pe marsarier ? cred ca i-ar sta mai bine complet.,oricum felicitari arata f bine masina !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google