Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da ma deranjeaza si mi se pare o porcarie dar asta e thredul baiatului .....hai sa nu poluam
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Nu se ia nimeni de nici o modificare. Du-te la Politie, nu faci nimic cu amiabila...

In alta ordine de idei, lovitura din spate in astfel de situatii se datoreaza lipsei de atentie si vitezei neadaptate.

Daca ai fi un pic atent la ce se intampla in jurul tau (atat in fata cat si in spate) un astfel de eveniment s-ar putea evita.

Am trecut prin asta si stiu ce zic. Ca de fiecare data iti dau sfatul prietenesc : ai prieteni mult mai in varsta ca tine, trecuti prin incercarile vietii, incearca sa asculti.
      Last edited by dsign; 28 August 2013, 20:08.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @Sdp - bara mea este la vopsit de vreo 2 sapt si de atunci merg fara bara !
        @dsign - ce vina am eu Dani ? daca un idiot sa gasit sa sara in fata masinilor pe trecerea de pietoni sa prinda tramvaiu ... atunci numai ai timp sa te asiguri si in spate ca nu intra cineva in tine
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Da interesant, mai ales in spate sa fii atent. Ce naiba daca esti sofer casti ochii la drum si daca intri in spatele cuiva platesti.

Comment

• s-a facut bucati fibra ?? )

tot raul spre bine, e mai usoara, trage mai bine mai ales de cand ai calculatorul ala nou

Comment

• O nelamurire am si eu...., la cum stiu eu si noi toti de altfel, ca te deplasezi tu..., ma intreb, cum naiba a reusit respectivul sa pastreze o distanta atat de mica de tine incat sa te....pocneasca-n dos??? )
              On: imi pare sincer rau pentru eveniment dar, se intampla. Nimeni nu-si doreste nici ce-ai patit tu, nici ce-a patit respectivul.

Sent from my iPhone using Forum Runner
              LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• pana una alta cu un baros .... si un lemn o fac noua ....
                sa nu de drk .... sa schimbi panoul de spate doar pt atata lucru .... in rest fiarele se fac.... asta e pistol cu apa .... sti bine ce zic. ...

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                  Du-te la Politie, nu faci nimic cu amiabila...
                  Subscriu. Stie nenea Dsign ce zice
                  Ti-am spus si explicatia mea pe privat.

Va fi ca inainte, vei vedea.

Comment

• Fierul se indreapta. Bine ca nu a fost mai rau. Imi pare rau de eveniment.
                    sigpic

Comment

• Imi pare rau de incident, ce pot sa zic, panoul ala se poate indrepta, cat despre capota spate, pare a nu fi lovita sau nu vad eu bine?! Intrebarea mea, portbagajul ti se mai inchide? S-a deplasat?
                      Sa iti spun si povestea mea. La 2-3 saptamani dupa ce am luat cazanu, era cu numere rosii, si era frumos parcata sub geam, afara ploua...ca acum, firar al draq, strada mea era pe vremea aia cu piatra cubica si o gura de canal era ca everestu, a venit unu cu o duba Fiat Ducato, tare, a pus frana si direct in "jaguar". Pe vremea aia mi-au inlocuit pe partea dreapta: capota spate, bara, luneta, stop dreapta, semi-carenaj roata spate, cauciucu stanga spate. Spre uimirea mea, au indreptat aia panoul spate si aripa de zici ca le-a pus de noi. Si vorba aia, cand te loveste o duba....aia n-are mila.
                      Sfatul meu: Dupa ce o scoti de la reparat, verifica starea reparatiei, sa nu patesti cum am patit eu cu doreii, au zis ca au reparat..ce era de reparat..si cand am dat bara jos, Rugina!.
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                        @dsign - ce vina am eu Dani ? daca un idiot sa gasit sa sara in fata masinilor pe trecerea de pietoni sa prinda tramvaiu ... atunci numai ai timp sa te asiguri si in spate ca nu intra cineva in tine
                        Mergi prea tare, aia e vina ta. Te vad prieteni comuni, te vad chiar si eu prin oras, nu stii altfel decat blana.

Ti-am zis, am trecut si eu prin chestii de-astea, mi-am invatat lectia. Am fost cocosel cu pintenii mai mari ca ai tai ... (intelegi tu ce-am vrut sa zic, ca nu esti fraier)

O sa inveti tu ce si cum, problema se pune ca trebuie sa inveti fara daune prea mari.

Sa-ti fie cu invatare :
                        - mijloc de transport care se apropie de statie = ochii cat cepele, mereu va fi un idiot care sare pe carosabil cu sacosile pline de ceapa/usturoi/praz
                        - minge care sare in strada, catel, pisica sau orice alt animal care pare a fi de companie = ochii cat cepele, mereu va fi un copil care alearga sa prinda ce-a pierdut
                        - vehicul cu tractiune animala = ochii cat cepele, mereu se va speria calul si va face stanga fix cand il depasesti, mai bine dai un claxon scurt din timp, reduci viteza si il ocolesti la o distanta cat mai mare
                        - idiot prea aproape de tine (in lateral) = ochii cat cepele, depaseste sau ramai in urma lui, sigur isi aduce aminte ca n-a luat pasta de dinti si magazinul se afla fix in partea in care esti tu, langa el.
                        - idiot prea aproape de tine, in spate = ochii cat cepele, aprinde-i stopurile de frana si lasa-l sa inteleaga ca este prea aproape de tine. Sigur se gaseste sa caute alt post de radio cand tu franezi la stop.

Sunt muuulte situatii din care poti invata chiar si fara sa faci accident. Trebuie doar sa fii receptiv
                        Last edited by dsign; 29 August 2013, 10:03.
                        _

sigpic

Comment

• Dsign...TOUCHE!!!
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Na dizaine, ti.o zis matheo sa taci !

Comment

• WORST CASE SCENARIO : incerci sa opresti cand vezi bizon1 ca sare in fata masinii, pe trecere, vine bizon2 neatent si te loveste din spate, masina ta ricoseaza si-l calca/loveste mortal pe bizon1. Ce zici, n-ai nici o vina??? Poate ca dpdv legal nu, insa toata viata ramai cu o pata pe creier.

Bineinteles, cum am zis, asta ar fi scenariul negru.
                              _

sigpic

Comment

• Nu-i asculta ma!!!!! Sunt niste invidiosi!!!! Mai ales Dany asta!
                                BLANA PESTE TOT! Prin copii, babe, mosi, case! Frane in fata tramvaiului si a autobuzelor!
                                Sa beleasca ochii la trecerile de pietoni si cand pui tu frana, ca asta e scopul lor cand merg pe sosele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google