Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• esti tare in gura, te enervezi, si apoi ceri ajutor, eu zic sa mai respecti si lumea din jurul tau, daca vrei sa te trateze cu respect...
    Can't touch this !

Comment

• respectul se obtine, nu se cere !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• amenda in geam ? in romania ? 2 puncte pentru pietoni ?
        Sigur nu e o farsa ?
        sigpic

Comment

• Prima oara si eu am crezut asta, ca pe luneta din spate era zapada si mai scria si "dany dny" ))

Comment

• Amenda este pentru Art. 65, al. 5: "Vehiculul oprit sau staţionat pe partea carosabilă trebuie aşezat lângă şi în paralel cu marginea acesteia, pe un singur rând, dacă printr-un alt mijloc de semnalizare nu se dispune altfel. Motocicletele fără ataş, mopedele şi bicicletele pot fi oprite sau staţionate şi câte două, una lângă alta." Scrie acolo cu pixu.

Faza cu trecerea de pietoni a fost ca bonus in poveste.

DNY, poti sa contesti amenda, dar avand in vedere ca au si poza si filmare si pă dracu' sa-i ia, o contesti doar ca sa te afli in treaba.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
              Am si eu o intrebare, cum fac sa contest o amenda asa "pusa in geam" ?

Sa va povestesc cum s-a intamplat tot, eram pe pantelimon la un semafor dadeam prioritate la pietoni, se facuse rosu si o vaca imputita abia trecea strada mai si vorbea la telefon ... bine inteles ca eu am bagat a1a si goarna si a fugit atunci, si la urmatorul semafor vine un logan albastu cu folii pararel cu mine si imi zice "asa se face ba cu pietonii" atat a trebuit sa zica si m-am aprins eu ))) ... dupa am lasat masina pe linia de tramvai si am plecat si cand am venit inapoi la masina am gasit amenda asta in geam !

Mi se pare absurd cand pe acolo nu circula nimeni, si nu este nici un semn de oprire interzisa ... oricum nu prea ma intereseaza ca nu o sa o platesc da ca fapt in sine ma enerveaza daia vreau sa o contest !
              Conform OUG 195/2002 articolul 63, alineatul 5 :
              "Vehiculul oprit sau stationat pe partea carosabila trebuie asezat langa si in paralel cu marginea acesteia, pe un singur rand, daca printr-un alt mijloc de semnalizare nu se dispune altfel. Motocicletele fara atas, mopedele si bicicletele pot fi oprite sau stationate si cate doua, una langa alta."

Acesta este articolul la care face referire amenda ce ti-ai luat-o.
              Nu ai luat amenda ca ai oprit in loc nepermis ci ca ai parcat stramb .
              Probabil pentru ca ai fost tare in gura cu politistii plus ca mai e o chestie, cand te misti cu o tona dupa tine esti direct raspunzator de viata celor din jurul tau indiferent ca au aia verde sau nu. Nu te poti purta ca animalul pentru ca e extrem de usor sa iei viata unui om si ar fi pacat sa duci in spate toata viata o povara asa de grea, oricat de cocos te-ai da.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Deci ai parcat pe dos. Nici sa parchezi n-ai invatat... Ce dracu te-a invatat ala la scoala de soferi?
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                  Conform OUG 195/2002 articolul 63, alineatul 5 :
                  "Vehiculul oprit sau stationat pe partea carosabila trebuie asezat langa si in paralel cu marginea acesteia, pe un singur rand, daca printr-un alt mijloc de semnalizare nu se dispune altfel. Motocicletele fara atas, mopedele si bicicletele pot fi oprite sau stationate si cate doua, una langa alta."
                  De regula asta chiar ca nu am mai auzit ... Dar as putea contesta ca nu se intelege numele celui care mi-a dat amenda ! Oricum erau cel putin 20 masini parcate ca mine

Comment

• Cum sa nu existe regula ? Cand nu este parcare marcata in spic, cum parchezi, nu lateral ?

Mateo spunea acum ceva timp, si avea mare dreptate, ca trebuie sa ai miere pe buze cand vorbesti cu politistii mai ales ca te stii cu musca pe caciula, oriunde s-ar uita politistul n-are cum sa nu vada o modificare pe masina ta.

Comment

• pai nici nu am apucat sa vorbesc cu el ... aia am gasti-o in geam cand am ajuns la masina

Matheo are dreptate, mereu decate ori am fost oprit ... am trecut pe langa ei odata de le-au sarit caschetele in sus si tot am scapat doar cu o centura, conteaza foarte mult cum vorbesti cu ei !
                      Last edited by Dany_DNY; 4 February 2014, 23:11.

Comment

• Matheo vorbește numai aiurea,nu ți-a zis ca atunci când treci pe lângă ei,sa treci mai încet,sa le rămână caschetele pe cap !!!
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Eh, Mateo, ce sa stie el, zice si el ca sa nu zica ca n-a zis.
                          Dany, las-o mo mai moale da-o-n colo de treaba, ai sa te linistesti tu cand se strange robinetul, sa vezi ce picior cuminte ai.

Comment

• ba mai dao incolo ) Ala e procesul verbal ? Nu am vazut eu prea multe amenzi dar toate care le-am vazut erau pe foi din cotor si nu pareau pliante. Nu ai nici loc de observatii, a fost semnata de contavenient dar din cate am inteles nu a semnat dny, deci e un martor, nu trebuia sa se scrie numele acestuia si datele?

Amenda se da pe masina sau unui cetatean? mie mi se pare o gluma )

Comment

• Si eu tin sa cred ca e o gluma ... ca am niste amici care lucreaza la sectia din zona si era foarte aproape de locul cu pricina !

Daca nu este o gluma pot contesta, ca nu sunt datele martorului trecute !

Comment

• Nu e gluma.
                                O sa primesti PV acasa.
                                Daca n-ai chef sa intri in posesia lui, o sa ti-l contabilizeze in final Fiscu'.
                                Ce dracu sa contesti? Exista inregistrarea pe caseta.
                                Pune deoparte 85lei, te duci si platesti cand inti vine PV...si ura si la gara, te plimbi si tu mai putin in sapt. / luna aia.
                                Last edited by Kojak; 4 February 2014, 23:37.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google