Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nikuniku View Post
    tu nu teai lamurit nici acum!
    Cu mine vb., bre?
    Io care i-am dat sfaturi de bine, de cetatean onest, sa achite 85lei cand o fi cazu' si gata gargara.
    Hai bre, ce dracu...incepusem sa am pretentii de la tine, tocmai ziceam ca te-ai dat pe brazda.

Comment

• Luati.va camera sau minute la cosmote daca aveti chef de conversatii.
      Dany, daca ajungi sa nu platesti o amenda, ai toate sansele sa faci la fel si cu cele din viitor. Pune mana si plateste.o, invata de la cei care au facut la fel si acuma poate regreta. (Ce.mi trebuie ma mie casa si alte cele pe numele meu)

Comment

• dny se crede zmeul din basmele pe care i le-a citit altcineva

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
          De regula asta chiar ca nu am mai auzit ... Dar as putea contesta ca nu se intelege numele celui care mi-a dat amenda ! Oricum erau cel putin 20 masini parcate ca mine
          EU sunt unul dintre cei care suna la 9544 si reclama pe cei care parcheaza zilele acestea in miezul strazii.

As ridica masinile alea si le-as duce pe un camp, la 20 km de oras, cu taxa mare si cu amenda uriasa, SA SE INVETE MINTE PITIPONCII/PITIPOANCELE

Ai face orice numai vina sa nu ti-o recunosti. Lasa ca m-as bucura daca v-a filmat pe toti.

Aseara trebuia sa merg cu linia dubla continua intre roti pe Decebal, ca "domnii" opriti la cafenele n-au lopata dupa ei... Numaidecat am sunat la reutiera si numaidecat a venit un echipaj.

E plina tara asta de nesimtiti si smecheri de prost gust. Te cam transformi intr-unul de-asta. Mi-e rusine ca ai crescut cu noi, in loc sa inveti din greselile noastre (pe care le stii prea bine) tu parca mai rau vrei sa faci.
          Last edited by dsign; 5 February 2014, 12:03. Reason: Automerged Doublepost
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @dsign,

Respect!

9544 e si la mine salvat in telefon.
            Am sunat si eu de cateva ori cand situatia a impus-o...culmea e ca a avut si efect.
            Last edited by Kojak; 5 February 2014, 12:27.

Comment

• Amenda aia,desi pare ca nu-i mare lucru eu zic ca pe viitor iti poate aduce numai belele.Crezi ca daca nu ai nimic pe numele tau nu te pot constrange sa o platesti?Eu stiu ca."cu statul nu te joci"Niciodata nu ies in pierdere.Colegul de mai jos are dreptate,nu poti sa-i persiflezi pe toti..
              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Eee, nu. Pana cand da de un adevarat smecher care-l fwte zdravan, sa-l invete ce-i ala respect.

Comment

• Mergem ma diseara pe key? sau la 24 ? Ca mi-am tunat matizul.

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                    EU sunt unul dintre cei care suna la 9544 si reclama pe cei care parcheaza zilele acestea in miezul strazii.

As ridica masinile alea si le-as duce pe un camp, la 20 km de oras, cu taxa mare si cu amenda uriasa, SA SE INVETE MINTE PITIPONCII/PITIPOANCELE

Ai face orice numai vina sa nu ti-o recunosti. Lasa ca m-as bucura daca v-a filmat pe toti.

Aseara trebuia sa merg cu linia dubla continua intre roti pe Decebal, ca "domnii" opriti la cafenele n-au lopata dupa ei... Numaidecat am sunat la reutiera si numaidecat a venit un echipaj.

E plina tara asta de nesimtiti si smecheri de prost gust. Te cam transformi intr-unul de-asta. Mi-e rusine ca ai crescut cu noi, in loc sa inveti din greselile noastre (pe care le stii prea bine) tu parca mai rau vrei sa faci.
                    Nici eu nu suport toti marlanii aia care parcheaza pe mijlocul drumului si blocheaza strada, eu eram parcat pe linia de tramvai dezafectata, si am fost amendat ca am parcat masina in spic si ca nu am parcat-o pararel !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ticule, gata cu spectacolul, ti-ai luat amenda pe smecherie, aia e! Nu mai incerca s-o cotesti, ca o sa fie mai rau.

Vine ea vremea aia cand o sa te uiti in urma si o sa zici : baaaa, ce prost eram!
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Mai pune poza cu masina pe aici, s-o mai admiram lasa dreacu amenda aia ...plateste-o si gata. 10 pagini scrise numai de asa ceva ori e my ride ori e avocatura aici ))
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                          Pustiu, vezi ca mersul pe zapada/gheata este o virtute pe care n-o inveti nici prea usor, nici prea repede. si de regula, cand ai jos zapada/gheata, treapta 1 face paianjeni! se pleaca doar cu tr. 2, special pentru a reduce cuplul la roata, ba chiar (pe polei grav) eu plec cu tr. 3. Tipii "curajosi" ca tine, din pacate, sfasesc prin santuri. Las-o mai moale. E un sfat prietenesc. Mai ales acum cand e pericolul sa ramai blocat pe vreun dn-u.

Apreciez masina, se vede ca ai grija de ea. Dar schimba albastrelele de 8000k si pune un 4300. fac pariu ca pe ploaie/viscol nu vedeai nimic in fata....
                          Daca nu ai anvelope resapate poti folosi si treapta 1, doar sa dai a 2 devreme ca altfel incepe sa serpuiasca. Nu e MEREU gheata pe jos iarna, mai e si zapada afanata sau cu sare, eventual asfalt negru.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• te dadeai destept sau? cand vorbim de conditii de iarna ne referim evident la gheata/polei/zapada. pe asfalt uscat poti merge si cu slickuri.

Comment

• Nu e chiar asa ... eu gumele de vara le-am facut intr-un sezon "opinci" aproape si la fiecare franare mai tare pe ud intra abs-ul, cu astea de iarna care sunt aproape noi e altceva !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Amza, tu poti sa pleci si cu a V-a de pe loc, sa crezi ca ai automata.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google