ahahahaha )))))))))))))))
Logan 1.6 16v
Collapse
X
-
-
Si in zapada afanata plec cu 1a, si pe zapada batuta la fel, poti sa o faci si fara gaz si e mai bland cu ambreiajul decat o plecare cu a 2a. Dai suficient de repede a 2a si nu patineaza deloc. Uneori e nevoie sa pleci si cu a 2-a, dar daca faci asta tot timpul e o problema.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Cu Debica Frigo2, noi, plec cu treapta intai, normal, chiar si pe zapada batatorita si inghetata. Ideea e sa stii sa dozezi gazul corect sau sa pleci doar "din ambreiaj"... ca dupa primii fulgi de nea, unii sunt obligati sa plece cu a 3-a de pe loc, ca nu pot sa struneasca cuplul monstrului corcit (a se citi hibrid), asta-i partea a doua.
Hai sa lasam topicul copilului in pace, ca si asa i l-am ametit pe toate partile!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Eu ii dau 1 si scurt 2 ... nu am ramas pe nicaieri, pana acuma intepenit, foarte rar am plecat cu 2 de pe loc !
Comment
-
sincer nu stiu daca sunt sau nu respate ... din ce am inteles dayton sunt toate respate, dar eu ma descurc de minune cu ele !
Comment
-
Masina se va face stock si dupa se va vinde !
Pt cei interesati de diverse piese, pm !
Comment
-
Comment