Logan 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ba, cand aveam si eu op'shpe ani ca tine si abia imi dadusera fl.ocii pe picioare, eram cel mai zmeu. Nu intelegeam de ce ma tot opresc gaborii numai pe mine.

Pai cum sa nu opreasca ? Toate luminile posibile erau aprinse zi si noapte, muzica in blana si toba sparta. Cine mai avea SuperNova ca mine?

Sper sa intelegi ce-am vrut sa zic.
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• eheee, copile, am dat de destui. Dar daca vorbesti frumos, te mai iarta. Adevarul este ca o masina ca a ta atrage atentia mult prea tare. Daca ai renunta la folii&xenoane poate ai avea o sansa sa scapi. Niste cauciucuri mai "normale" ca dimensiune, etc. Asculta, te rog, de aia mai "batrani", ca nu suntem nici senili, nici rau intentionati.

Dintotdeauna am considerat ca "cea mai tare masina" este aia puternica/dotata, care nu-si prea tradeaza puterea, un fel de lup in piele de oaie. Cu cat masina e mai tipatoare, este exact ca si cum ai urla dupa ei:"amendeaza-ma!"
      Last edited by razvanamza; 17 February 2014, 09:18.

Comment

• Razvane tu nu intelegi ?! Ca nu sa putut discuta DELOC cu ei ! M-am rugat de ei o gramada si in semn de "recunostinta" nu mi-au dat amenda si pt folie ! Exact treaba asta vorbeam cu skandal vineri seara la intalnire, ca ii ziceam eu ca nu are cum sa iti ia talonul daca vorbesti frumos cu ei ... uite ca nu e chiar asa !

De xenoane nici un politist nu mi-a zis nimica decate ori m-a oprit, doar de folie si jante ! Dar nu e asta un capat de tara, o sa vina inapoi talonul nu-i panica .

Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa montez si eu suspensia ! Daca tot merg la RAR
        sa merg cu ea frumoasa nu asa )))
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• xenoanele si toba sunt factorul care ii "convinge" sa te opreasca. este mai usor sa-ti dea amenda pentru folii si jante, ca sunt cele mai "vizibile". daca ai avea totul cat mai "stock", ai risca sa fii oprit mult mai putin. un xenon de 4300k sare mult mai putin in ochi decat cel de 8000, o roata 185/60 sau 195/55 sare mult mai putin in ochi decat 195/50, o toba "silentioasa" nu intoarce capete, etc..

din cauza tobei s-a oprit in Slobozia un echipaj sa ma "admire" cum intoceam fara stres pe trecerea de pietoni. Evident ca a urmat amenda pentru intoarcere in loc nepermis. Daca toba nu le atragea atentia, nu se mai opreau sa vada ca fac eu "faradelegi". Ca dovada, acum este umpluta ochi cu bureti metalici de bucatarie, si deci mult mai silentioasa. Probabil in curand revin la toba stock.
          Last edited by razvanamza; 17 February 2014, 09:42.

Comment

• De cand ma stiu eu...99% din taloane se iau pentru jante si toba.
            In primul rand pentru toba...ca jantele nu se aud cand vin de departe in cox.

Ce e panica si vaicareala asta ? Asta e...au trecut si altii prin asta.

In momentul cand pui 16 sau 17 pe masina TI-O ASUMI ! Si esti responsabil pentru tot ce urmeaza.

P.S. mai bine stock cu 3.0 v6 sub capota

Comment

• "P.S. mai bine stock cu 3.0 v6 sub capota"
              Ca daca e sa dai de un filtru RAR pentru turisme si sa-ti verifice si lumina la interior macar sa stii pentru ce faci pârnaie .
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• cand te trageau toti de urechi ziceai ca au ceva cu tine ... teribilismul si fumurile costa copile ... dintr-e toti copii care au stat pe langa "batrani" ai fost singurul care nu a ascultat ... poate iti este invatare de minte

Comment

• @cosmin - Nu sunt nici primul si nici ultimul care a trecut prin asta ... numai dramatizati atat, dupa masina nu dau nimica jos ca nu am de ce !
                  @827sam - mare dreptate ai ... oricum totul se rezolva fara mari batai de cap, doar suntem in romania !

Comment

• Nu demonta nimic de pe masina, o rezolvam.

Comment

• S-a rezolvat ... doar este stock masina !

Trebuie sa ma duc sa ridic talonul de la udriste, dar mai astept pana trec cele 15 zile !

Comment

• Ptiu, cata aroganta din partea ta)))
                        Ai rezolvat tu, ai dres tu.
                        ))))))
                        Am de spalta masina. Iti dau 50 lei. Te bagi? Ca doar esti descurcaret!

Comment

• Oare cat te mai suporta taticu' ?
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Eu tot nu inteleg de ce nu inveti de la dsign cum sta treaba. Daca nici el nu stie, atunci cine mama zmeilor?

Comment

• Dany .... te-am intalnit o singura data .... si daca puneam aseara la pariuri ca nu vinzi absolut nimic de pe masina ... catigam si eu o spalare din banii lui cezar.
                              aroganta si minciuna te caracterizeaza

Comment

• In vise poate te-ai intalnit cu mine ... ca in alta parte nu cred )) !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google