Dany,mai asculta si tu de baietii astia mai trecuti prin viata, nu cred ca te invata nimeni de rau, mai ales Daniel, Cezar, Cosmin, s.a.m.d.
Logan 1.6 16v
Collapse
X
-
M-ati zapacit ... parca as fii singurul care are folie, jante, toba si lupe pe logan . Mai incetati odata cu discutiile astea ... ! aici am incheiat discutia !
Comment
-
Suntem destui,doar ca nu am fost "împușcați" așa rău și des,mai calmează-te! ;)sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Sper sa da-ti si voi odata de un politist exact ca ala care mi-a luat mie talonul ieri si o sa vorbim dupa ... din mai 2012, nu am mai avut o amenda pana sapt asta ! Nu mi se pare ceva foarte rau, amenda a fost 170 lei in 48 ore si talonul trebuie sa il ridic de la udriste oricand ... deci !Last edited by Dany_DNY; 17 February 2014, 14:48.
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View PostM-ati zapacit ... parca as fii singurul care are folie, jante, toba si lupe pe logan . Mai incetati odata cu discutiile astea ... ! aici am incheiat discutia !
Pai sigur, ia-ti jucariile si pleaca...
Comment
-
-
Dani, ce faci Dani?
Culmea sa stii ca iti urmaresc thread-ul, ai o masina foarte foarte frumoasa, dar ce se-ntampla cu tine? De ce baietii iti atrag asa de mult atentia?
Se-ntampla ceva?
Toata lumea are folie, toata lumea are leduri, toata lumea are jante sa stii, dar intreaba-i cate amenzi au luat?
Tu ai facut stiva, revino un pic, fii mai atent, mai fereste-te de ei, mai stai potolit...nu mereu "blana" "blana" "blana"
Din "spuse" am auzit ca esti foarte foarte agresiv in trafic, stai mai calm, nu de fiecare data exista graba.
Hai, ai grija de tine, si ia aminte de la ei.
Numai bine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cristi, am avut anu trecut o perioada imediat cum luasem carnetu luasem 4-5 amenzi asa pe banda rulanta, toate din cauza la masina si dupa pana vinerea asta nu am mai avut nici o treaba cu nimeni ... doar o singura data cand m-a oprit politia cand mergeam tare in rest lejer ! Totul tine de noroc, si de amabilitate politistului ... salutari Cristi, numai bine si tie !
Comment
-
Eu i-as lua talonu lu dany pentru ca:
1. Masina e urata ..clean, caca ,azev ,prea mult gri ,etc
2.Una e cand il vede politia un pusti de 18 ani si alta cand vede un om mai cu capul pe umeri la 30 ani (cum e dsign)
3.Masina asta are ce nu le place gaborilor ...si el trebuie sa isi asume chestiile astea .
Endsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Disgn are fatza de "pilot de curse", om serios. Si daca trece de-a latu pe langa politie cred ca scapa. Tine mult si de comportament, si de limbaj, felul de a fi. Nu-s cu mult mai mic de ani fata de Dsign, dar am invatat multe de la el, si cred ca nu mint cand spun ca oricine il cunoaste isi "ajusteaza" ideile. Imi pare rau ca aici in provincie nu mai am compania celor din Buc, de la care aveai mereu ceva de invatat, indiferent de varsta/statut, etc. Dny, tu pari "desprins din turma", si se cunoaste in numarul de amenzi. Ma bucur ca te-ai descurcat, dar ar fi si mai bine daca ai si invatat ceva din toate astea.
Exact cum spui si tu, nu toti politistii sunt "de treaba" (eu as spune intelegatori), si vei gasi mereu unul mai catolic decat Papa, care te va frige. In functie de modul tau de a interactiona cu ei, cat si aspectul masinii, ai sanse mai multe/putine sa scapi.
Comment
-
Razvane tu esti TURC sau ce nu intelegi ? Ca nu toti politisti sunt intelegatori, ce sa vorbesti cu ei cand eu nu am apuca decat sa ii salut respectos si sa le dau actele si sa dus glontz in masina la ei ca sa scrie procesul verbal, dupa a venit cu dovada si cu procesul verbal ce puteam sa mai vorbesc atunci ? Si numai exagerati atat, am 6 amenzi mari si late si toate sunt aproape de centura ...
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View PostCristi, am avut anu trecut o perioada imediat cum luasem carnetu luasem 4-5 amenzi asa pe banda rulanta, toate din cauza la masina si dupa pana vinerea asta nu am mai avut nici o treaba cu nimeni ... doar o singura data cand m-a oprit politia cand mergeam tare in rest lejer ! Totul tine de noroc, si de amabilitate politistului ... salutari Cristi, numai bine si tie !
Sa nu uiti ceva in schimb, atat Dsign, Cezar, Cosmin, Razvan, Miu si toti ceilalti care au scris, vor de la tine un lucru bun, nu amenzi si apoi blana blana blana.
Te asteptam cu vesti mai bune data viitoare cand postezi, bine?
Take care!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cui ii pasa cate amenzi ai tu ,mai ales la dany pe thred ?
In locul tau dany nu as mai posta !sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment