nimic maret. poate pe viitor folii autorizate Llumar sau samurai, adica ceva de calitate si multi km fara probleme.
Logan Galben - Bogdan
Collapse
X
-
da, tizule. la 27000 a fost spalat cu o solutie special pentru asa ceva. iar duminica i-am sters eu capota cu o carpa umeda
am facut si revizia de 40000 km. am avut 3 litri de ulei dacia oil premium 5w30 si filtru de ulei, care le-am primit. s-au taxat urmatorele:
1. manopera - 72 lei
2. buson baie ulei - 1.6 lei
3. 1 litru ulei dacia oil premium 5w30 - 30.18 lei
4. filtru aer motrio 56.42
TOTAL - 160.20 lei
dupa revizie masina a prins vlaga, parca zici ca am resoftat-o
de precizat faptul ca Dacia si Renault folosesc produse MOTRIOLast edited by bogdan_1984; 5 May 2010, 08:10.sigpic
Comment
-
Comment
-
hai bogdane ca nu e chiar asa de murdara, ai facut doar autopsia la cateva insecte
Comment
-
mai mult puf de la plopi este noroc ca am filtru de polen montat, ca altfel inotam in puf. parca n-am precizat ca am instalat filtru de polen. ehhh si chiar daca ma repet, asta e este un filtru de carbon luat de la polution zero, dar cu mana pe inima spun ca nu voi mai cumpara din carbon, voi lua unul simplu care-i si mai iefitn.sigpic
Comment
-
lepsa, slanic moldova, mare, a doua oara transfagarasean, 1500 km parcursi in 4 zile etc. asa a facut loganul meu in 2 ani si jumatate 50.000 km.
cel mai probabil urmeaza la anul revizia de 60.000 km la care voi schimba toate piesele care trebuie inlocuite.
in rest, nimic schimbat la ea stock, stock, stock...Attached FilesLast edited by bogdan_1984; 10 October 2010, 19:37.sigpic
Comment
-
nu-s tarziu deloc facuti km astia, chiar prea devreme acum am peste 50.400 km
azi am schimbat filtrul de polen. l-am tinut un pic cam mult, adica vreo 20.000 km am ramas tot pe carbon pentru ca am avut de ales intre el la 36 lei si MANN normal la 55 lei. si o poza cu loganul nespalat de vreo 2 luniLast edited by bogdan_1984; 21 October 2010, 21:03.sigpic
Comment
Comment