Update la km
Logan Galben - Bogdan
Collapse
X
-
Frumosa masina sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km!!! Bafta!!!
Comment
-
Da. Este prinsa intre cheder si tabla. A trebuit sa trag de cheder sa il dau jos pe urma am prins mocheta intre cheder si tabla, dar cred ca m-am grabit, sau din cauza mochetei dintre cheder si tabla se inchide putin mai greu capacul portbagajului. si mocheta mai este prinsa in bradutii din dreptul stopurilor. nu mi s-a rupt nici unulLast edited by bogdan_1984; 9 December 2008, 21:26.sigpic
Comment
-
solutia este excelenta ->cel putin in cazul meu
iesit dimineata, ger ... gheata pe geam, vecinii rascaiau de zor, eu scot solutia din portbagaj dau 2 fasuri(alta solutie tot de la carplan cea pt topirea ghetii) si se topeste imediat(pana am pus solutia inapoi in portbagaj si cat sa dau o data de stergatoare...), cand am ajuns seara acasa am dat preventiv(cu cea din poza) si dimineata la mine nema gheata la vecini tot la fel ... la rascait, eu cu cheia in contact
sunt 2 tipuri:
1. cea din poza care se poate folosi si inainte de gheata si dupa ce parbrizul e inghetat.
2. e tot de la carplan dar doar pt dezghetare si are sticla de poti vedea prin ea nu mata ca cea din poza.
eu le-am luat din Auchan...Last edited by Canto; 15 December 2008, 23:12.
Comment
Comment