hai domne nu`l mai laudati asa mult ca chiar crede ca`s frumoasa )
Logan Galben - Bogdan
Collapse
X
-
Si sa vedem dupa prima spalare cum vor arata, daca se mentine siliconul ala in material ar fi super
Comment
-
diferenta culoare
cam asta e diferenta de culoare intre nuantele jaune tournesol si galben sport. diferenta este chiar mai mare, dar poza nu e facuta cu aparat foto. am sa mai revin cu poza mai claraAttached FilesLast edited by bogdan_1984; 17 April 2009, 11:25.sigpic
Comment
-
Este o diferenta mica, am vazut putine Jaune Tournesol in Bucuresti, este un galben putin mai spalacit decat Galbenul Sport dar foarte frumos in acelasi timp (atata timp cat este simpla, de casa cum se spune, fara a fi taxi). Cred ca nu te curentezi in a ta cum patesc eu cu a mea mereu cand cobor din masina, am ajuns sa o inchid cu partile unde am haine (cotul mainii), traiasca colantul de Prestige, abia astept sa-mi iau si eu intr-o buna zi sa scap de "socuri")).
Comment
-
Ala de pe dreapta l-ai pus perfect, in schimb cel de pe stanga e pus putin stramb dar e bine de la distanta, asa le am si eu) pe o parte bine, pe alta putin strambe, invatam noi. Placutele, de obicei cele de fabrica, te tin mult timp 30-40000 de km. daca nu mai bine. Abia astept sa am si eu pe bord un 2 urmat de 5 zerouri).
Comment
-
lasa bogdane ca nu sta nimeni sa-ti masoare distanta intre stiker si lampa de semnalizare cu rigla. la ine masina asa a venit cu stikere, apoi am vazut ca nu au mai pus.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
multumesc pentru aprecieri, la amandoi
sticker-ele au fost luate de la silviu de pe forum. se pare ca sunt "de acolo"
mici modificari, dar de efect (tips-ul de la finala) culoarea aia ar trebui sa fie negru mat, dar se pare ca nu e chiar asa de mat
si cred ca urmeaza capitonaj pentru capota portbagaj.Attached FilesLast edited by bogdan_1984; 29 April 2009, 20:15.sigpic
Comment
Comment