If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
misto masina, o stiu...poate iesim si diseara la o plimbarika
gabonz: doar la renlanti se aude diferit...daca o tureaza are zgomotul normal
capucino :> : e chevrolet ...
gabonz: toba este de la royal wolf m-a costat 165 lei.se aude destul de bine, cand mergi nu te deranjeaza.am vrut sa fac azi un filmulet dar batea vantul si nu se auzea clar. cand am cumparat toba am dat comanda cu capatul rotun dar am primit unul cu capatul oval. l-am pus pe masina cateva zile asa cum l-am primit dar imi atingea bara rau se auzea si urat pana la urma am schimbat capatul.
capucino : este chevrolet aveo.
brady: ma gandeam s-a ai bag un soft de logan ph2 sau dupa 2008 care au 85 cp, dar inainte de asta am o problema la un injector la partea electronica asa mia spus mecanicul nu stiu exact merg cu masina de 1 an am facut peste 20.000 km si inca nu are nimic . dupa ce rezolv problema o sa umblu si la soft.
- Geo -; nu o sa mai ramana mai nimic pe masina aia ,drl ,manere,eleron luneta )
icstrem_no1; ma gandeam si eu sa ai pun niste arcuri dar mai astept sa strang niste banuti sa ai cumpar si amortizoare sa le pun in aceleasi timp,alea negre le am pe cauciucurile de vara,mai asteptam 5-6 luni si le punem iar pe alea.
Teo21Din ; + pentru incalzire din tabloul de sigurante , + pentru lumina de la buton de la butonul blocare geamuri spate si minus de la un surub. chiar ma gandeam sa vopsesc fetele de usi dar imi cam era frica sa nu sara vopseaua dupa ce vopsesc. imi recomanzi ceva anume sa iasa ceva mai de calitate , ce anume trebuie sa folosesc exact ca sa fi-e treaba buna ?
Tudor ; 190 cu totul , tapiterie + transport.
MicRoBu' ; daaa foarte mult,pe plaja in cortul de salvamar vreo 3-4 ore )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment