My Ride CT - 92 - K Y O

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Depinde de cine dai acolo.Asa mai toate firmele de asigurari fac mofturi cand e sa iti plateasca paguba.

Comment

• Originally posted by bobi View Post
      Depinde de cine dai acolo.Asa mai toate firmele de asigurari fac mofturi cand e sa iti plateasca paguba.

Vorbesti in necunostinta de cauza . Allianz / Generali sunt niste firma care nu fac nici un fel de moft la reparatii . Nu a existat caz in care sa zica cineva de la Generali ca e prea scumpa reparatia sau ceva. De aceea un RCA la Allianz sau Generali e atat de scump incat majoritatea se zgarcesc si fac la firme fantome gen : Carpatica/euroins sau mai cine stie ce . Mai nou si Astra fac magarii .

Revenind la subiect. City Insurance este o firma destul de ok . Pana acum nu am intalnit dificultati cu ei , si nici nu am auzit . Eu zic ca o sa se rezolve paguba.
      Incearca sa faci rost de un proces verbal de la politie . E mult mai impunator un procesc verbal pentru firma de asigurari care trebuie sa te despagubeasca .

Numa bine
      sigpic

Comment

• Nu vorbesc in necunostinta de cauza. Nu am zis ca "toate" firmele de asigurari fac mofturi ci ca marea majoritate.Citeste cu atentie inainte de a ataca o persoana,si asa cum am zis si in postul trecut depinde de persoanelele care lucreaza in sucursala respectiva,si aici pot sa iti enumar n cazuri.

Comment

• am fost astazi sa deschidem dosarul.nu va spun ca am asteptat 2 ore jumatate aproape 3 ore ca sa faca 3 poze. in final o sa se schimbe usa spate + bandou.au spus ca o sa ma sune in maxim 5 zile.sper sa se rezolve cat mai repede

Comment

• Imi pare sincer rau pentru ce ai patit, pacat de masina ca este o bijuterie. Iti urez sa rezolvi problema cat mai repede.

Comment

• nasol moment sper sa o rezolvi repede
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• masina a stat in service 4 zile, s-a schimbat usa spate+ bandou. sunt foarte multumit de ce a iesit.
                intretimp am schimbat si sistemul de muzica. pe fata am pus SPL Dynamics HF-6.2 si un subwooferul SOUNDSTREAM.
                am anulat drl.urile , am dat jos prelungirea de la bara (barbita). acum urmeaza antifonarea.
                Attached Files

Comment

• Salut,eleronul pentru luneta este de origine sau de fibra ?

Comment

• Totusi parca se vede diferenta de vopcea,sau ma insel eu din poze.

Comment

• linia de la usa e mai sus decat cea de la aripa sau e iluzie optica?

Comment

• a iesit foarte bine. nu e mai sus nicio linie si culoarea e la fel. daca el care a studiat-o indelung "live" ( sunt sigur ca a intors-o pe toate partile) zice ca e foarte multumit, atunci e clar. maine uitati-va si la ale voastre. e dacia, nu mercedes sa fie totul perfect. daca inspectezi o masina iesita din fabrica are destule "inexactitati'.

Comment

• noul look
                          Attached Files

Comment

• farurile cu lupa si interiorul vopsit cu negru sunt dememntiale,cat te au dus ca si eu as vrea sa mi pun dar am deja xenon,bafta in continuare.

Comment

• Cu ce ai prins tableta acolo? Sau e doar un ecran?

Comment

• lolo-cred ca e un player cu navigatie 1DIN
                                Place masina , mai putin sitckerul cu Motul
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google