playerul e mai scump decat masina..
My Ride CT - 92 - K Y O
Collapse
X
-
Salut., spune-mi mai exact ce dimensiune sau ce profil are chederul ala suplimentar de pe usi si de unde l-ai luat?
-Mocheta de pe buza portbagajului ai lipit-o cu prenadez, pe langa cei 2 braduleti adaugati de tine, ca acolo masina n-are gauri pentru asa ceva. Oricum modificari cu bun gust! Tine-o tot asa
Ah, si legat de baghetele alea gri pentru panourile de ph2, eu as vopsi partea aia de plastic sau as colanta-o gri, decat sa dai 140lei pe niste plastice ordinare... (sfat)Last edited by andrei_mircea; 2 August 2013, 19:39.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
mocheta de pe buza portbagajului este cumparata de la dedeman undeva la 5-7 lei metru.am dat doua gauri in centru si l-am prins cu braduleti si in laterale deja sunt doi braduleti de la mocheta originala din portbagaj.timp de lucru maxim 30 min.
mici modificari la bari si Badboy
Comment
-
-
Multumesc logan21cdc. Cateva poze de la Auto Summer Fest
Comment
-
paparatii prin Eforie.....Attached Files"Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
Salut,de ce vrei sa revii la ea stock? Gen pana si aeratoarele din bord le vrei negre. Am eu prin garaj inelele alea negre.Last edited by Raoulemilian; 1 November 2014, 01:57.
Comment
Comment