Al Meu: Red Passion Brailean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Al Meu: Red Passion Brailean

va salut stimati loganisti; printre zecile de useri ma numar si eu; am berlina 1.4, stie toata lumea ca are 75cp, ca e benzinar etc. sunt impatimit dupa mecanica si, in genere, tot ce tine de lumea auto;
    despre masina: am luat-o sh de la un nene care mi-a dat-o varza, dar nu ma pricepeam la vremea respectiva la masini si l-am crezut,, nici nu am avut pe cineva cunoscator langa mine; este full, am bagat in ea pana acum 8300 lei, incepand de la gume de iarna pana la vopsea de etrieri; strict pt functionare am bagat doar 4300 lei(de aici reiese si pasiunea pt o masina).
    la capitolul modificari sunt atat cele necesare(schimbari, inlocuiri etc.) cat si cele gen "n-am ce face cu banii, ce sa mai pun pe masina?" ca sa va detaliez un pic: i-am schimbat planetara dreapta(asam), burdufurile de la planetara stanga(renault), i-am pus o toba sport si-am dat-o jos(o vand, care vrea sa-mi dea pm), folie, becuri far si pozitie, leduri in plafoniera, colantare bord(partea cu cd playerul si butoanele de la geam etc), vopsire inele si lamele aeratoare, jenti de la MAK de 15, discuri+etrieri+placute de mcv, vopsit capota portbagaj, cd player sony xplod, tun bass cu statie incorporata, polish la faruri, distributie, ulei, "rodaj" injectoare(adica le-am desfundat mergand la turatii mari), huse la scaune, filtru de aer sport si mai sunt niste kestii dar nu-mi vin in minte acum.
    na, am sa pun si poze sa vedeti minunatia

mi-am vopsit etrierii vechi cu grund si am fost foarte multumit de rezultat; nu am intampinat probleme de genu din cauza caldurii in urma franarii sa se topeasca vopseaua sau sa se aprinda; luna asta am schimbat discurile
    Attached Files
    Last edited by gabidaboy; 30 October 2012, 00:27.

Comment

bine ai venit si spor la modificari in continuare !! de ce nu ai pus mai multe poze cu masina ?

Comment

imediat baiat, acum deskid laptopu; acolo am mai multe poze; sa vezi ce bijuterie de masina am

Comment

a 4-a poza e finala sport pe care am avut-o pusa, mai clar e aici:
          Attached Files

Comment

update: clapele negre de la aeratoare sunt acum gri deschis, le-am dat cu grund; sunt mate, contrastul mie imi place, nu stiu voua; am sa va arat

Originally posted by brady View Post
            bine ai venit si spor la modificari in continuare !! de ce nu ai pus mai multe poze cu masina ?
            iti multumesc de primire si imi cer scuze ca nu am inceput cu asta

tweeterele le-am luat ieftin tare si credeti-ma ca nu credeam sa faca mare branza la banii aia, dar chiar fac diferenta sonora intre fara si cu ele

discurile, etrierii si placutele vechi le mai am inca, dar nu stiu ce sa fac cu ele, sunt nehotarat: sa le pun pe spate, sa le vand/schimb sau sa le pastrez?!?!?!?
            mi-ar placea sa aud niste idei de la voi, legate de ideile mele; de genul: daca le vand/schimb, cui, cu cat, cu ce sa le schimb(bineinteles, tot piese/accesorii auto)

jentile sunt MAK FEVER 5R, au costat 1500 lei cu tot cu montaj/echilibrat, luate de la autoventura braila
            Last edited by gabidaboy; 30 October 2012, 01:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frumos loganel si e bine ca masina o sa aiba un tratament mai bun datorita pasiunii tale.

Investitia in frane cam pe la ce suma a ajuns,daca vrei sa ne spui mai in detaliu?
              Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
              -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
              Silent Coat.

Comment

Salut si bine ai venit printre noi,dar poze cu masina nu ai? Nu de alta da sa vedem si noi cum arata,etrierii i-am vazut,bordul l-am vazut dar masina....... Bafta in continuare!

Comment

Originally posted by ktalyn28 View Post
                  Frumos loganel si e bine ca masina o sa aiba un tratament mai bun datorita pasiunii tale.

Investitia in frane cam pe la ce suma a ajuns,daca vrei sa ne spui mai in detaliu?
                  sigur ca da; discurile le-am luat de la braicristu cu 140 lei perechea marca asam, placutele tot de acolo, 200 lei de renault, etrierii au ajuns 270 de la dezmembrari, mai precis dezmembrari logan de pe vadul olangeriei(sper ca nu am starcit numele), iar manopera m-a ajuns 250 lei la braicristu; apropo de ei, sunt multumit de fiecare data cand merg la ei, lucreaza bine, ofera garantie, tot tacamu;
                  pt ca mi-au schimbat franele, baietii mi-au facut si un test pe aparat la masina, nu stiu exact cum se numeste; este un test care calculeaza parametrii de franare, mma cu noile frane, distanta de franare & shit.

Originally posted by adil View Post
                  Salut si bine ai venit printre noi,dar poze cu masina nu ai? Nu de alta da sa vedem si noi cum arata,etrierii i-am vazut,bordul l-am vazut dar masina....... Bafta in continuare!
                  da am sa pun si poze cu ea; sincer sa fiu m-am preocupat mai mult de ea si am lasat deoparte pozele; motivul e ca am cumparat-o de la acel nene de care ziceam mai sus care mi-a dat-o bulita, distrusa pe dedesubt si de fiecare data cand varsam bani in ea cu reparatiile mi se taia tot cheful de poze;
                  voi va dati seama? intr-un an de zile sa bagi in ea 4300 lei ca sa mearga? masina este luata la mana a 2-a; nu stiu daca e vreunu din voi care sa fi luat logan sh si sa mai bage atatia bani in ea

a, inca o chestie de era s-o uit: am mai scris despre asta in forum, prin luna mai am cumparat 2 becuri cu led ca sa-mi pun pe stopuri, vezi doamne sa fiu si eu in rand cu tuningul... dar n-am fost atent ca pe filament ledurile aveau pintenii la acelasi nivel, pe cand becurile originale ii aveau la inaltimi diferite unu de altu, iar neatentia asta m-a costat: 1. era sa iau foc in masina ca facea scurt, iar eu am schimbat sigurantele de la 10a la 30a(era un fumalau in masina...) 2. piesele de schimbat si manopera m-au costat 330 lei, adica tripla+mufa cabluri+manopera; pana nu esti prost nu esti destept, era o vorba din batrani

apropo de filtrul de aer, l-am montat si eu asa, cum se vede in poza, pt ca nu am dispus de bani sa-mi cumpar tubulatura; ce parere aveti: influenteaza negativ daca l-am montat asa, in sensul crearii de curenti de aer care impiedica tot aerul sa intre in motor & shit?
                  Last edited by gabidaboy; 30 October 2012, 10:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by gabidaboy View Post
                    voi va dati seama? intr-un an de zile sa bagi in ea 4300 lei ca sa mearga? masina este luata la mana a 2-a; nu stiu daca e vreunu din voi care sa fi luat logan sh si sa mai bage atatia bani in ea
                    nu era mai bine sa o vinzi ?

Comment

Nu era, a bagat 4300lei ca sa ii puna "-am schimbat planetara dreapta(asam), burdufurile de la planetara stanga(renault), i-am pus o toba sport si-am dat-o jos(o vand, care vrea sa-mi dea pm), folie, becuri far si pozitie, leduri in plafoniera, colantare bord(partea cu cd playerul si butoanele de la geam etc), vopsire inele si lamele aeratoare, jenti de la MAK de 15, discuri+etrieri+placute de mcv, vopsit capota portbagaj, cd player sony xplod, tun bass cu statie incorporata, polish la faruri, distributie, ulei, "rodaj" injectoare(adica le-am desfundat mergand la turatii mari), huse la scaune, filtru de aer sport".

Decat sa pui o planetara sau un disc de frana de firma si de calitate mai bine ai investit in zorzoane. O sa vezi cu piesele de Asam ce "afacere" ai facut

Comment

toba de ce ai dat-o jos?
                        sigpic

Comment

Originally posted by ice-man View Post
                          toba de ce ai dat-o jos?
                          pt ca il spargea la drum lung

on topic

spor la modificari la ea si sa o intreti corespunzator. Ara ok masina doar husa aia de pe volan nu imi place
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

tweeterele alea arata oribil acolo ... parerea mea
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google