Al Meu: Red Passion Brailean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by vyalli View Post
    pt ca il spargea la drum lung

on topic

spor la modificari la ea si sa o intreti corespunzator. Ara ok masina doar husa aia de pe volan nu imi place
    cu timpu te inveti
    Nu-i bai...

Comment

unii renunta iti trebuie nervi de otel la un drum lung :p
      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by alessandro View Post
        nu era mai bine sa o vinzi ?
        omule, doar ce o cumparasem si sa o si vand? mai bine nu o cumparam, daca stiam ce ascunde, dar nu am stiut; acum nu mai are importanta prea mare pt ca am ingrijit-o; mie mi-a trebuit masina ca lucrez departe de casa; imi place sa fiu sincer si cinstit asa ca daca o voi vinde ii voi spune celui interesat ce are masina; mie nu mi-a placut sa aflu din service in service ca masina are ba una, ba alta si, deci, nu consider just sa necajesc la randul meu pe altcineva;

Originally posted by neajiji View Post

Decat sa pui o planetara sau un disc de frana de firma si de calitate mai bine ai investit in zorzoane. O sa vezi cu piesele de Asam ce "afacere" ai facut
        da ce au mai? nu sunt bune?
        vedeti voi, exista o problematica des disputata in privinta pieselor de origine versus piese non origine; eu unul sunt de parere ca daca planetara de Asam ma tine 20.000km(dau un exemplu, nu stiu cat ma va tine) in loc de 80.000km cat tine cea de Renault e o afacere buna, repet, pt mine; motivul e simplu: acei 20.000km nu ii fac intr-un an, ci in 3; personal imi convine sa schimb o data la 3 ani o planetara ce costa intre 230-270 lei, decat sa dau 900 lei pe una de origine; eu vad problema astfel: cu un buget de 1000 lei pe luna dedicat masinii(din nou, cifra este doar exemplara) prefer sa fac 3 operatiuni decat una singura; bineinteles, unde consider ca este cazul, voi apela la piesele de origine;
        inca o chestiune care mi-a atras atentia si mi-ar placea sa-mi exprim punctul de vedere despre ea: cand vine vorba de piese non origine am observat ca multi le desconsidera, anticipand probleme si costuri suplimentare! intr-un anumit procent achiesez la afirmatiile lor, dar deopotriva opinez ca acele probleme nu vor aparea imediat, ci in timp, iar "in timp" nu inseamna o perioada scurta, ci indelungata;

Originally posted by ice-man View Post
        toba de ce ai dat-o jos?
        toba am pus-o la sfarsit de aprilie; cand veneam acasa, eram singur in masina, dadeam muzica tare si n-aveam probleme; in schimb, vara asta am fost cu niste rude la bucale, batrani, baba era un pic crizata si n-am putut da nici muzica tare, nici geamul deschis(nu aveam ac-ul functional atunci), nimic; si m-a tampit de cap toba; eh, si toate astea combinate cu 42 de garde afara

pt ca il spargea la drum lung

on topic

spor la modificari la ea si sa o intreti corespunzator. Ara ok masina doar husa aia de pe volan nu imi place
        am si dat-o jos, ma deranja pt ca era prea mare, simteam volanul ca pe o buturuga

Originally posted by kubala7 View Post
        tweeterele alea arata oribil acolo ... parerea mea
        nu te contrazic, dar da-mi o idee cum sau unde sa le pun
        Last edited by gabidaboy; 30 October 2012, 15:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

mai bine imbraci volanul in piele ;)
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Cum am promis voi pune poze cu masina in intregime;
            Am vopsit consola de la schimbator si frana de mana; place?
            Attached Files

Comment

mai bine imbraci volanul in piele ;)
              e o idee, dar deocamdata imi place simplu pt ca am un control mai bun

ma gandesc, in braila face cineva resoftare?

Originally posted by gabidaboy View Post
              a 4-a poza e finala sport pe care am avut-o pusa, mai clar e aici:
              legat de toba accept si schimburi; din partea mea puteti sa postati pe threadul meu ofertele

si totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: ce fac cu franele vechi? in speta discurile, placutele si etrierii; intentionez sa le pun pe spate; am vazut ca mai sunt baieti pe forum care au asa; oare nu se pierde controlul cand se franeaza ?
              Last edited by gabidaboy; 30 October 2012, 15:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

e draguta masina dar n ar strica niste arcuri sport s o mai cobori putin...
                AdY_JmL_2015

Comment

crede-ma ca imi surade ideea si chiar vreau sa le pun, dar lucrez intr-o localitate de tara, cu drumuri de piatra si pamant, zona deluroasa si ma ajuta enorm garda inalta; ca tot ai spus, zi-mi niste linkuri sa ma interesez

Comment

Au cei de la dimsport in galati reprezentanta pt resoftare.
                    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                    Silent Coat.

Comment

Daca tot ai facut o investitie, de ce nu ai facut-o pana la capat? Te-ai zgarcit la frane degeaba.
                      Pe mine m-au ajuns 600 ron si montajul in garaj la mine si am discuri brembo si placute Ferodo si etriere noi de VAN.

De acum, documenteaza-te cand faci ceva la masina sau vrei sa achizitionezi ceva. Nu tot ce zboara se mananca.

PS: Dimsport, la Galati, fac resoftari si cica ar mai fi cineva la Apan, dar nu stiu nimic.
                      sigpic

Comment

da ma iamagi, ai si tu dreptate, dar io am zis sa iau placutele de origine; acuma stau si ma gandesc: oare placutele mi-or toci discurile de la asam? ) ce-ar mai fi...

Comment

Originally posted by gabidaboy View Post

si totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: ce fac cu franele vechi? in speta discurile, placutele si etrierii; intentionez sa le pun pe spate; am vazut ca mai sunt baieti pe forum care au asa; oare nu se pierde controlul cand se franeaza ?
                          Nu se potrivesc pe spate.

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

da atunci care sunt acelea care se potrivesc?

Comment

zii un pret la toba pe privat
                              la lumini interior nu ai facut modificari?
                              citeste aici si te lamuresti cu frane pe disc spate
                              Last edited by romeo-alex; 30 October 2012, 22:48.

Comment

Masina arata bine! Vezi ca becul nu e bine pus in far...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google