Originally posted by vyalli
View Post
Al Meu: Red Passion Brailean
Collapse
X
-
unii renunta iti trebuie nervi de otel la un drum lung :psigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postnu era mai bine sa o vinzi ?
Originally posted by neajiji View Post
Decat sa pui o planetara sau un disc de frana de firma si de calitate mai bine ai investit in zorzoane. O sa vezi cu piesele de Asam ce "afacere" ai facut
vedeti voi, exista o problematica des disputata in privinta pieselor de origine versus piese non origine; eu unul sunt de parere ca daca planetara de Asam ma tine 20.000km(dau un exemplu, nu stiu cat ma va tine) in loc de 80.000km cat tine cea de Renault e o afacere buna, repet, pt mine; motivul e simplu: acei 20.000km nu ii fac intr-un an, ci in 3; personal imi convine sa schimb o data la 3 ani o planetara ce costa intre 230-270 lei, decat sa dau 900 lei pe una de origine; eu vad problema astfel: cu un buget de 1000 lei pe luna dedicat masinii(din nou, cifra este doar exemplara) prefer sa fac 3 operatiuni decat una singura; bineinteles, unde consider ca este cazul, voi apela la piesele de origine;
inca o chestiune care mi-a atras atentia si mi-ar placea sa-mi exprim punctul de vedere despre ea: cand vine vorba de piese non origine am observat ca multi le desconsidera, anticipand probleme si costuri suplimentare! intr-un anumit procent achiesez la afirmatiile lor, dar deopotriva opinez ca acele probleme nu vor aparea imediat, ci in timp, iar "in timp" nu inseamna o perioada scurta, ci indelungata;
Originally posted by ice-man View Posttoba de ce ai dat-o jos?
Originally posted by vyalli View Postpt ca il spargea la drum lung
on topic
spor la modificari la ea si sa o intreti corespunzator. Ara ok masina doar husa aia de pe volan nu imi place
Originally posted by kubala7 View Posttweeterele alea arata oribil acolo ... parerea mea
Comment
-
mai bine imbraci volanul in piele ;)sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Cum am promis voi pune poze cu masina in intregime;
Am vopsit consola de la schimbator si frana de mana; place?
Comment
-
Originally posted by vyalli View Postmai bine imbraci volanul in piele ;)
ma gandesc, in braila face cineva resoftare?
Originally posted by gabidaboy View Posta 4-a poza e finala sport pe care am avut-o pusa, mai clar e aici:
si totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: ce fac cu franele vechi? in speta discurile, placutele si etrierii; intentionez sa le pun pe spate; am vazut ca mai sunt baieti pe forum care au asa; oare nu se pierde controlul cand se franeaza ?
Comment
-
Daca tot ai facut o investitie, de ce nu ai facut-o pana la capat? Te-ai zgarcit la frane degeaba.
Pe mine m-au ajuns 600 ron si montajul in garaj la mine si am discuri brembo si placute Ferodo si etriere noi de VAN.
De acum, documenteaza-te cand faci ceva la masina sau vrei sa achizitionezi ceva. Nu tot ce zboara se mananca.
PS: Dimsport, la Galati, fac resoftari si cica ar mai fi cineva la Apan, dar nu stiu nimic.
Comment
-
Originally posted by gabidaboy View Post
si totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: ce fac cu franele vechi? in speta discurile, placutele si etrierii; intentionez sa le pun pe spate; am vazut ca mai sunt baieti pe forum care au asa; oare nu se pierde controlul cand se franeaza ?
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Comment
-
zii un pret la toba pe privat
la lumini interior nu ai facut modificari?
citeste aici si te lamuresti cu frane pe disc spateLast edited by romeo-alex; 30 October 2012, 22:48.
Comment
Comment