da ma, nu te contrazic; sprayul meu a costat atat pt ca e fluorescent; da stai, am vrut sa dau cu din-ala fosforescent de vreo 70 lei, de fapt vopseaua e un "glow in the dark"; e pe youtube un filmulet cu un bmw cu jentile fosforescente:
Al Meu: Red Passion Brailean
Collapse
X
-
Poze cu etrierii si tamburii vopsiti:
Comment
-
Pentru doritori, sau daca stiti pe cineva interesat: http://www.facebook.com/media/set/?s...6989328&type=1
Comment
-
Azi am incaltat masina cu gumele de iarna, am spalat-o si i-am facut un polish de protectie pt iarna. Ce urata e cu jentile de otel... bleah. Maine am sa fac poze cu ea curata si polishata si pun sa vedeti.
Comment
-
multumesc de aprecieri baieti; nu e rosu, e portocaliu fluorescent si se vede asa prost din cauza ca pozele-s facute cu telu; plus ca masina inca era jegoasa cand am pozat-o, acum luceste ca am spalat-o si polishat-o; am sa-i mai fac cateva poze cu rezultatul polishului, dar sper sa n-o deocheati ca maine tre sa plec la drum lung si nu vreau s-o vad lesinata
Mai baieti, va rog sa ma ajutati si pe mine cu oarece informatii: vreau sa cumpar folie transparenta sa imbrac masinasina, stopurile si farurile. Stiti unde sa caut? Google search nu m-a lamurit indeajuns, asa ca nu-mi spuneti de asta. Pt braileni, am fost si la rusi si nu au, kiar ieri am fost acolo. Va multumesc anticipat!
Comment
-
Primele impresii tind spre bine pot spune; comparatie inainte si dupa: cu a 2-a la 6000rpm - 80km/h, acum 95km/h la 6500rpm; intrucat m-am intors noaptea, nu am testat-o; promit ca dupa urmatorul drum lung va voi impartasi extazul/dezamagirea;
Pretul a fost de 150 lei.
Comment
Comment