Al Meu: Red Passion Brailean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da ma, nu te contrazic; sprayul meu a costat atat pt ca e fluorescent; da stai, am vrut sa dau cu din-ala fosforescent de vreo 70 lei, de fapt vopseaua e un "glow in the dark"; e pe youtube un filmulet cu un bmw cu jentile fosforescente:

Comment

Poze cu etrierii si tamburii vopsiti:
      Attached Files

Comment

Pentru doritori, sau daca stiti pe cineva interesat: http://www.facebook.com/media/set/?s...6989328&type=1

Comment

Azi am incaltat masina cu gumele de iarna, am spalat-o si i-am facut un polish de protectie pt iarna. Ce urata e cu jentile de otel... bleah. Maine am sa fac poze cu ea curata si polishata si pun sa vedeti.
          Attached Files

Comment

E cam aprins rosul ala de pe tamburi sincer ,asteptam poze

Comment

da bine la culoarea masini la jante

Comment

multumesc de aprecieri baieti; nu e rosu, e portocaliu fluorescent si se vede asa prost din cauza ca pozele-s facute cu telu; plus ca masina inca era jegoasa cand am pozat-o, acum luceste ca am spalat-o si polishat-o; am sa-i mai fac cateva poze cu rezultatul polishului, dar sper sa n-o deocheati ca maine tre sa plec la drum lung si nu vreau s-o vad lesinata

Mai baieti, va rog sa ma ajutati si pe mine cu oarece informatii: vreau sa cumpar folie transparenta sa imbrac masinasina, stopurile si farurile. Stiti unde sa caut? Google search nu m-a lamurit indeajuns, asa ca nu-mi spuneti de asta. Pt braileni, am fost si la rusi si nu au, kiar ieri am fost acolo. Va multumesc anticipat!
                Last edited by gabidaboy; 10 November 2012, 23:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Imi cer scuze pt intarzierea continua a pozelor cu polishul masinii;
                  Astazi merg sa-i fac remapare; de cand vreau asta..... abia astept sa vad rezultatul; Vuummm, vuummmmmmmmm ) v-am zis c-o fac muscle car!

Comment

si primele impresii dupa remapare.....

Comment

Primele impresii tind spre bine pot spune; comparatie inainte si dupa: cu a 2-a la 6000rpm - 80km/h, acum 95km/h la 6500rpm; intrucat m-am intors noaptea, nu am testat-o; promit ca dupa urmatorul drum lung va voi impartasi extazul/dezamagirea;
                      Pretul a fost de 150 lei.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google