If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut . Mai sterg pe aici prafu' si eu cu o poza,cu coaja . In prezent are 420.000 de km,si inca nu l-am segmentat,si ma minunez inca cat merge acest motor . Sa mai dea putin caldurile si o sa-i dau o revopsire poate alta nuanta,si imi trebuiesc reglati culbutorii,deoarece are un tacanit motorul ! In rest nimic important nu i-am facut,doar schimburile la timp . Sper sa o tina naravul,sa trec si eu de 1 milion de kilometrii
Va salut din nou . Dupa ce a fost tras de masina asta atatia ani , a venit momentul sa ia si ea o pauza , adica nu se va mai circula asa mult la drumuri lungi cu ea . In prezent are 440.000 de km,merge ceas,super multumit . Si cum nu va mai fii folosita la drumuri lungi etc , am decis sa bag ceva bani in ea..sa fac ceva frumos . Cam asa arata acum , de facut la urmatorul salar sunt lupele in far , si eventual niste jante .
Ca sa-ti dau un imbold: Ieri am fost cu un taxi ce avea 610.000 km la bord (motor 1.4 mpi). Frecat aproape exclusiv prin TM. Motorul original (nu s-a facut nimic la el). Deci...motorul tau trebuie sa te mai tina fara probleme inca 2-300.000.
In ce sat stai?
Va salut . Mai sterg si eu praful pe aici,si pun cateva poze . S-a mai facut una alta la coaja,incetul cu incetul . Are 450.000 km , inca nu da semne ca m-ar lasa, deci e bine .
chauir ca da cu virgula.
Pt o masina de 9000 euro de noua...capabila sa faca 450.000 km fara cheltuieli prea mari...fata de un sh de 9000 euro la care daca-i adaugi 450.000 km facuti de autor...ajungi la 7-800.000...chiar da cu virgula.
Daca compari de noua...iar da cu virgula...cat costa un audi nou si cat costa un logan nou.
@bolovan : Papa putin..la kilometri astia este normal . Da,langa Timisoara stau,si masina a facut doar drumuri lungi .
@Andyno : Nici nu ma gandeam sa compar loganul cu audi,sunt 2 masini total diferite . Asa am facut doar pozele .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment