Dacia Logan 1.4mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 1.4mpi

Inca nu am cumparat masina, dar o s'o cumpar!

Masina este din 2005, 1.4mpi cu 52000km reali(azi s'au facut la ea revizia + schimbat distributie).

Mai detin un Logan 1.5dci din 2008 cu probleme, de pe care vreau sa iau AC-ul si servodirectia, pentru a le pune pe Logan'ul 1.4mpi. Este posibil sa fac aceasta modificare? AC-ul stiu ca pot sa'l pun de pe una pe alta, dar servodirectia? Mi'e ca la diesel sa nu fie electrica si sa fie prea multe modificari de facut ... Multumesc anticipat de raspunsuri!
    sigpic

Bine ai venit!Niste poze cu masinutele nu pui si tu?

Comment

din cate stiu la diesel e electrica dar daca nu ma insel hmv are servo electric pe benzinar? daca da esti sigur ca merge
      sigpic

Comment

Bine ai venit ! ))

Ma, eu stiam ca erau ceva diferente, dar nu mai tin minte sigur ce si cum, cel putin la instalatia de A/C.
        sigpic

Comment

vezi ca la AC difera una alta de la diesel la benzinar, legat de servo vorbeste cu Razvanypo si iti monteaza el ce vrei de pe ea, e cel mai simplu, vagabontule dc nu mi-ai zis ca iei masina lu Robert

Comment

zi zau ca nu stiai ca o iau ... ... ps: nu ii zice lu' robert, vreau sa'i fac o surpriza!

legat de AC am vorbit cu cel cu laguna 2 break(cel cu UOM la numar) si a zis ca mi'l pune el daca e!

Acum ramane servodirectia ...
            sigpic

Comment

e vorba de sgm cumva?
              sigpic

Comment

ce-i cu SGM'ul?

1.4mpi nu s'a mai cumparat, ci s'a cumparat o Dacia Logan VAN, 1.6mpi, an 2008, varianta ambiance! Poze poate reusesc sa'i fac maine!
                sigpic

Comment

Si poze...
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google