My Car: MGV-ul :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

se vede clar ca sunt mult mai puternice,ce model de leduri aveai inainte?

Comment

Doru, sincer nu mai stiu cum se numesc..dar o sa fac o poza cu ledurile vechi...le aveam de mai bine 2 ani era o nebunie pe atunci si toti voiau sa-si schimbe becurile stock din pozitii cu leduri sau becuri albastre si n-am avut probleme cu ele...
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

am cumparat un bec de far pe halogen(fabricatie Japan) si s-a ars intr-o zi..nu mi-a venit sa cred :-O..l-am luat din Carrefour la un pret rezonabil de 8 lei...dar vb aia.. 8 lei dai 8 lei face...asa ca am luat altul din Kaufland la un pret mai are fabricatie Germania cred..:-??
        cateva poze cu becul ars...
        Attached Files

Comment

vezi ca sunt in obor 25 lei setul,nu mai stiu cum le zice dar a avut un prieten 2 ani pe masina si nu s-au ars,sau mai bine cauti o instalatie xenon sh pe la 100 si ai rezolvat treaba SDP-ul avea

Comment

si eu am becuri cu halogen le-am luat din buzau cu 50 de lei setu si nu am avut probleme
            mai bine cumperi philips am auzit ca sunt bune da cam scumpe
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Ma bucur ca esti multumit de becurile de pozitie cu led,sa le stapanesti sanatos,si spor la modificat la masina.
              Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

@doru.....momentan stau cu halogenul,,,xenon poate intr-un viitor apropiat...sa vedem
                @Cosmin....da sunt foarte multumit ..in curand o sa mai iau cateva becuri de la tine pentru plafoniere

Comment

frumoasa masina,stai sa o vezi si pe a mea anul asta)
                  Logan Forum consiliaza nu si repara!
                  [/SIGPIC]

Comment

nimic nou sub soare, doar ca am ajuns si cu a mea la o cifra rotunda...70k..offf
                    saptm asta sau cel tarziu saptm viitoare o sa revin cu un update la bara fata...(cine stie, cunoaste)
                    Attached Files

Comment

in sfarsit am reusit sa-i fac baitza dupa o perioada foarte luuuuuuunga de timp...
                      ete cateva poze sa nu moara thread-ul :P
                      Attached Files

Comment

Frumoasa si ingrijita,,,,multi km fara incidente

Comment

ms baieti pentru aprecieri....momentan n-am mai facut nimic pe la ea...doar "tzuica" in rezervor ) si atat. va las cu cateva poze noi.:P
                          Attached Files

Comment

hai ca arata bine....cand o vedem cu jante in multe spite cum ziceai ca vrei sa i iei?

Comment

doru si eu abia astept sa o vad incaltata cu adidasi noi...dar mai am de mancat pana atunci ..

Comment

Arata bine intradevar,ai piutea sa tai fierul din spate de la grila,ar arata mai bine,eu l-am taiat ,e supar fara el.Sporuri,bravo ptr masina
                                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google