My Car: MGV-ul :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• n-am avut timp sa va arat ce-am mai facut la masina....dar va arat de ce belea am dat....mi-au spart masina..la butuc pusesem un antifurt luat de la Ghiaurul de pe forum..se pare ca sunt degeaba...nu mi-a luat nimic din masina..au incercat Radio-Mp3-ul sa-l sustraga dar n-au reusit..doar l-au desfacut/dezmembrat...
    l-am refacut cu greu si functioneaza....
    Numai jegosi peste tot....
    Attached Files
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• nasoala treaba,dar tu lasi fata la mp3 peste noapte,vad ca ti au indoit usa la butuc acolo,foarte urata treaba,dar bine ca nu ti au luat nimic din ea.

Comment

• Cum mama dracu au indoit usa cand avea montat "antifurt"?
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Stiti bancul ala cu robotul de prins hoti ? )
          Asa si la noi,au furat antifurtul.
          Urata treaba...nu mai stii cum sa te pazesti de pungasi.
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• @Doru...il mai las..asta a fost si greseala mea ca m-am obisnuit sa nu-l mai scot... tata a mers cu ea ultima oara si presupun ca a inchuiat-o fara alarma...doar din cheia masinii...altfel nu-mi explic...daca era activata urla alarma si mai era parcata si in fata blocului la lumina...dar nah asta e, se mai intampla...
            @andrei_mircea..nici eu nu-mi explic...:| probabil a folosit o surubelnita foarte subtire..
            @andrei.TMT...asta asa e....cred ca urmeaza sa ne contruim un garaj subteran sau sa le parcam pe bloc, sau chiar in casa....

Comment

• mare antifurt )) la cum e tabla de subtire acolo si la aceeasi suprafata ca broasca originala efectul e fix 0.

Comment

• bidepa sudezi acolo tabla in locul gaurilor de butuci yala, dupa care nivelezi cu chit si vopsesti
                mergi la un tinichigiu-vopsitor ca sa iti iasa treaba buna si sa nu se cunoasca !
                Daca erai din Bucuresti, stiam unde sa te trimit ..
                ​​​​​​

Comment

• @Bidepa - De cand mi-au spart prima oara masina si m-au lasat fara casetofon m-am invatat minte si il iau mereu. A doua oara mi-au spart-o degeaba si nu au luat nimic? Mi-au distrus butucul si tabla dar la tine au facut paguba si mai mare.

Sper sa rezolvi cat mai repede si pt asa dauna mare nu se merita sa lasi casetofnul in masina. Nu e asa grea fata de casetodon
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• @Leo...mersi frumos, am vorbit deja cu cineva, si ma rezolva....dar mai depinde si bugetul
                    @skyb0y...ai mare dreptate...nu folosesc doar eu masina, suntem 2 conducatori, eu si tatal meu...acum s-a intamplat, a trecut, radio-mp3-ul functioneaza..ma asteptam sa dau banii pe altul...dar am avut noroc
                    ..............................................
                    revin cu poze proaspete. Mgv-u a devenit LOWgan...
                    Attached Files

Comment

• H&R, dupa cum arata, nu?
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• asa mai arata si ea a masina,bv imi place ce vad...in ultima perioada ai bagat ceva in ea ;)

Comment

• dap Mircea sunt H&R ..cam 4 cm si un pic s-a lasat...am masurat dar am uitat sa fac si poze
                          @Doru daca ajungi maine la sala o vezi si live...am bagat ceva in astea 2 luni...oricum urmeaza amortizoarele sa le schimb pe fata si sa repar usile...sau o totala...dar e vb de ceva bani bagati si trebuie sa mai strangem si cureaua )

Comment

• Ieri dupa prima iesire la munte cu arcurile H&R pot spune ca sunt foarte multumit...pe serpentine nu ma mai simteam ca intr-o barca, masina a rulat foarte frumos si stabilitatea pe sosea m-a uimit ...dar sa va zic cum a fost si pe drumul spre cabana Gura Diham )
                            Aici alta poveste, de la intrare si pana la cabana a fost jaleeee....a trebuit sa merg cu 5-10 la ora, drumul este foarte prost cu multe gropi foarte apropiate...la unele portiuni din drum a trebuit sa ma opresc efectiv ca ma zdruncina foarte tare...)
                            Sincer nu cred ca voi mai merge acolo prea curand.
                            In materie de upgrade o sa revin cu poze saptamana asta dupa ce se vor vopsi aceste ornamente de bara.
                            Attached Files

Comment

• )te-ai lecuit si tu )) eu merg pe drumuri dastea in fiecare zi aproape

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google