Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a scris mai sus
    Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
    Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
    Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Se pare ca scot mai mult din combinatia asta. Astazi ma suna un prieten si imi propune urmatoarea afacere, Clio Sport la schimb cu renault Megane 2.0 150cp F7R + un set de pistoane si biele forjate K-tec racing + 600e. Vrea sa isi face clio-ul de CNR.Urmeaza o iarna doarte...picanta...si destul de rece incat la primavara masina sa..."stranute"
      cateva poze
      Attached Files
      I My Honda !

Comment

• daca vrei tinete de treaba si te sustin,te ajut,dar sa fie adevarat,cea ce arati.gandestete la sgm si la munca depusa de el.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Leo, n-am ajuns sa scriu povesti pe forumuri. In plus nu prea ma intereseaza daca crede cineva , ideea e ca oricum va fi pe masina acest motor...deci. Cine nu crede ramana sa se convinga in primavara.
          I My Honda !

Comment

• bafta si te te poti baza pe mine.

Comment

• Mersi mult ! e bine cand sti ca te poti baza pe oameni de nota 20 !
              I My Honda !

Comment

• Originally posted by stefi_sezione View Post
                Se pare ca scot mai mult din combinatia asta. Astazi ma suna un prieten si imi propune urmatoarea afacere, Clio Sport la schimb cu renault Megane 2.0 150cp F7R + un set de pistoane si biele forjate K-tec racing + 600e. Vrea sa isi face clio-ul de CNR.Urmeaza o iarna doarte...picanta...si destul de rece incat la primavara masina sa..."stranute"
                cateva poze
                motorul de clio era ceva frumos pe logan .Pacat ca nu vei merge pe ideea aia mai departe ,dar nah castigi niste bani frumosi , merita .
                Nu mai sunt fanul tau , gata .
                Last edited by Cristi_Xp; 19 November 2011, 01:47.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cristi, te regastig repede, dupa ce te dau o tura cu ea stranutand ))
                  I My Honda !

Comment

• nu-s fan turbaciuni,cu atat mai mult din motoare si subansamble care n-au fost gandite pentru asa ceva Am una turbo din fabrica in fata casei de care m-as bucura daca as scapa ,care mergea mai tare decat clio dar nu ofera aceleasi satisfactii . In primul rand n-o sa poti pune la punct electronica ca lumea pe turbo si va trebui sa mergi pe standalone care poa sa coste o gramade de bani,depinde ce folosesti. Apoi,reno nu sta prea bine la capitolul cutii de viteze , deci orice cuplu mai mult in cutie o sa ai toate sansele sa o crapi . Turbo e ok doar pentru liniute, in rest in trafic prin oras o sa ai o vaca puturoasa care sa consume fara numar si o sa mearga ca o dacie sub 3000 rpm ,eu nu as urma un asemenea proiect . Unu la mana o sa te chinui cu swapul , iar doi la mana o sa te chinui cu montatul turbinei, confectionat tot felul de piese care sa reziste , planetare, suporti tari , cutie , ambreiaj etc etc
                    Last edited by Cristi_Xp; 20 November 2011, 14:14.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mai adaugam un set de scaune JSV Racing, negre de piele cu cusaturi rosii + centruri in 4 pucte negre
                      Attached Files
                      I My Honda !

Comment

• O poza cu unul din scaunel. scuzati calitatea fotografiei...
                        Attached Files
                        I My Honda !

Comment

• Bine i-ar sta si poponetului meu pe un asa scaunel ) Sa le tocesti sanatos!
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Mersi mult. de mult cautam niste scaune frumoase
                            I My Honda !

Comment

• bai stefi esti tare.

Comment

• Frumoase.scaune , eu caut ceva fara piele ,sa fie mai "pufos" gen scaune recaro opel vectra c, cand ne.vedem si noi prin Bucuresti ? Am auzit ca ai niste planuri legate.de un bad boy daca ajungi joi sau vineri ne vedem mai mult.ca sigur la "Garaj "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google