Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca nu faci si bujiile tot degeaba)))
    AG 65 V M C

Comment

• Eu am doua stikere lipite pe capacul culbutorilor si nu s-a intamplat nimic cu ele.
      Bafta cu masina stefi..
      AG 16 Y M A

Comment

• SDP - stai sa vezi cand o da caldura si ies masinile de ce nu am mai facut aripa, in craiova deja 4 masini au aripa fcuta...deci...
        madu - ma gandeam la fisele de la bujii sa le fac
        Al!n - mersi mult , bafta si tie
        I My Honda !

Comment

• Eu zic ca daca ii faci bad boy o sa`i strici tot farmecul...
          Am venit si eu cu o surpriza din gta sa(asta nu inseamna ca`s fan)
          pjj1.jpg

pjj2.jpg

pjj3.jpg

pjj4.jpg
          https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• Superb ! Chiar e perfecta !
            Stai linistit, atunci cand iti place o masina nu inseamna ca esti Fan...
            Bad boy...de aceeasi parere cu tine...nu ma prea atrage deloc...de aceeasi nici nu i-am facut pana acum. Si sunt 80% convins ca nici nu o voi face ! E mai ..Sexy asa
            I My Honda !

Comment

• Te rog, nu pune bara de mcv..fa-o pe asta clean...chiar si una de mcv clean, tot nu e asa misto ca asta...o strici si dai in normalitate, parerea mea
              sigpic

Comment

• am atasat la bara de MCV clean o buza de golf 3 VR6...de aratat , arata chiar bine. dar problema e ca ...mai am doar 1 cm pana la asfalt... partea buna e ca buza e facuta din cauciuc si n-o sa se sparga...dar...
                O fac si pe cea originala de berlina clean. Am luat o bara de berlina, moca, de la un vecin si deja am dat-o la "modificat".
                I My Honda !

Comment

• vreau si eu o poza cu buza de vr6 pe bara de mcv, ca am aici pe la dezmembrari si nu stiu daca o sa arate bine si daca merita s-o iau
                  sigpic

Comment

• Iti fac si poze cand ajung la vopsitor, momentan sunt blocat in spatele blocului...din nou... Nu e bine LOW iarna..
                    I My Honda !

Comment

• mie-mi spui )
                      sigpic

Comment

• + Am schimbat si eu luminile la bord...in sfarsit
                        Si o poza cu masina dupa cateva drumuri..
                        Attached Files
                        I My Honda !

Comment

• Credeam ca le faci TURCOAZ luminile , dar sunt ok si asa
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Salut...una dintre cele mai frumoase logane din Romania...tineo tot asa.

Comment

• Cum te descurci cu ea atat de lasata pe drumurile alea?
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Laur- nu m-am gandit la Turcoaz , o idee chiar buna... bine de stiut pe viitor
                                Matthias17 - Cam indrazneata afirmatia ta... Mersi mult ! De luna asta stau mult mai bine financiar , am schimbat locul de munca deci viitorul e tot mai ROZ pentru masina
                                retro 590 - pe strazile principale e curat...mai greu cand sa ajung la bloc ...scutul plange . Noroc ca a inceput sa se incalseaza si se merge mai bine
                                I My Honda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google