Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie imi pare mica tare turbina aia pentru un motor de 2.0 ... sigur e ce trebe ? sigur poate 200 cp ?
    sau poate e pozata dintr-o pozitie ciudata partea de compresor...
    Last edited by Cristi_Xp; 4 April 2012, 16:35.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Probabil poza o face sa para asa, e turbina cu care vine motorul de fabrica. este un T25.
      I My Honda !

Comment

• care motor vine de fabrica de la reno cu ea?
        o sa mearga fain de jos din ture,se incarca destul de repede un t25...da nu cred ca face atata de multi cai.T25 de pe s14 face undeva peste 220-230 cp la roata...
        Last edited by Cristi_Xp; 6 April 2012, 22:40.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• este vorba de motorul 2.0t 185cp care echipeaza Saab 9000 CD din `91. Masina zacea fara acte, fara numere aiurea, un preten ia propus unui vecin sa o vanda si a iesit...proape MOCA, 200e... Un zic ca e ok pentru inceput T25 , daca o sa faca 200cp la roata sunt mai mult decat multumit...
          I My Honda !

Comment

• atat la roata nu cred ca face, daca pe saab a facut 185 cp, sa zicem ca vei merge 1.5 bar cu ea scoate un maxim de 230-240 cp la motor ...ceea ce nu e rau deloc,is curios cat va tine cutia, ce vei face cu electronica,cu soft etc

Comment

• Asteapta sa il urcam sus , vedem dupa cum sta treaba cu urcatul in Stage

Azi am luat si pompa de apa, bujii NGK , fise pt bujii magnecor. O sa vina zi pozele.
              Intai vreau ca motorul sa aibe toate consumabilele ( incluzand si ambreiajul) noi, sa mearga perfect pe saab, apoi il urc pe masina.
              I My Honda !

Comment

• cum pe saab ? acuma motoru de pe saab il pui pe logan ?Nu mai inteleg inteleg niimc )

Comment

• Pe mine m-ai ametit complet F4r ,F7r si acuma 2.0 t de saab dar tot astept cu nerabdare sa vad ce o sa iasa ...bafta
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• astept cu nerabdare ca sa demareze proiectul....
                    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• ceva de genu :>
                      Attached Files
                      Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                      http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• am primit un cadou de ziua mea, un filtru de aer HKS
                        Attached Files
                        I My Honda !

Comment

• Felicitari si LA MULTI ANI!
                          Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• la multi ani si sus cu bulinutza asta pe masina

Comment

• La multi ani si multa sanatate..astept sa urci filtru ala..

Comment

• Va multumesc mult pentru urari !

Cateva poze cu masina, cu ocazia asta va anunt ca O DEZMEMBREZ, se vinde tot, mai putin motor, cutie, electrica, planetare ! Ca sa nu existe semne de indoaiala, masina a fost de vanzare si pe 4t.
                                Pentru piese va rog sunati-ma 0767843904.
                                Attached Files
                                I My Honda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google