Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai facut masuratorile corect? ...mi se pare putin cam mare motorul cu anexele pentru logan ...
    oricum respect pentru initiativa ...

Comment

• asteptam noutati . . . POZE !!!
      Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
      http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
        ai facut masuratorile corect? ...mi se pare putin cam mare motorul cu anexele pentru logan ...
        oricum respect pentru initiativa ...
        Nu am servo, nu am ac, deci din start dam jos compresorul si pompa de servo. Motorul e fix cat un LET, turbina fiind pozitionata fix in acelasi loc, adica in fata.Uite o poza de pe net cu un motor dat jos
        Attached Files
        I My Honda !

Comment

• Daca a incaput VR6 incape si un amarat de 2 l ,totusi as opta pentru servo, merita din plin ,si a mea e fara servo ....cand ma sui la una cu servo e senzatie , motorul e o leaca mai greu ai roti mai late ......servo te-ar avantaja
          sigpic
          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• din lipsa spatiului in compatimentul motor, poate alege o servodirectie electrica (daca se poate adapta).... ca si asa in locul ala el nu are nimic...
            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Si eu ma gandesc la servo , cred ca cu motorul "cel mare" va fi destul de greu de manevrat pe loc. este si acum greu ..cu 1.4..

Servo electric este pus pe logan diesel ?
              I My Honda !

Comment

• Da stefi pe dci este pus dar am auzit ca au inceput sa puna pe toate.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Cred ca este prezenta la toate benzinarele astea noi la care au bagat catalizatorul la motor, parca, si au apelat la solutia de pe dizalache, servo electrica. Acum u stii cel mai bine ce faci cu masian dupa "transplant" ca din punctul meu de vedere in linie dreapta nu iti trebuie musai servo. Ai comparat masele celor 2 motoare si a cutiilor+planetare asa in mare sa vezi cum stai?!
                  Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• cine e albastra cu verde si statea singurinca in parcarea de la auchan azi?
                    am vazut azi masina din nefericire mi-a fost prea lene sa ma duc mai aproape de ea insa arata bestial si de la departare
                    frumoasa s-o stapanesti sanatos
                    ps sa nu o mai lasi singura in parcari
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• Astazi pe la Ganeasa ,eram oprit ma intorceam de la Valcea si ai trecut pe langa mine......Cu adevarat spectaculoasa masina.. I-ai schimbat motorul pana la urma? Caci se auzea tare frumos.Si nu mi s-a parut ca ala e sunet de motor de 1.4 .(Poate ma insel)
                      Last edited by chris-chris; 20 July 2012, 02:25.
                      sigpic

Comment

• oare de ce am luat 28 de milioane amenda la Dragasani? si retinut certificat ?
                        I My Honda !

Comment

• al naibii 1.4 asa periculos e?))
                          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                          sigpic

Comment

• Oke, si nu ne zici nimic?
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• La 28 de milioane "gaura" ramai mut!!!!
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• pentru Roti )
                                Ideea e ca au gresit numele, cnp si adresa.. :| pacat ca tre sa fac cateva drumuri sa iau certificatu`
                                I My Honda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google