A stat ascunsa,a iesit in fata cand proprietarul a avut curaj sa faca o mica modificare, si-l felicit pentru asta
Masinuta Mea 1,4
Collapse
X
-
-
Imi pare rau domnu' ptr ca ai plecat mai devreme si nu am reusit sa-ti fac mai multe poze...
Imi place tare mult cum poate sa arate masina ta!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Multumesc Mateo !
Cosmin KYS - Avem timp de poze la primavara, ies si cu praguri finute...alta bara...ca tot omu` tunarit Multumesc pentru poze !
SDP- oricand cu mare placere, ai nr meu, daca mai e nevoie de ceva..dai un TzarrrrrI My Honda !
Comment
-
Ridica foarte putin spatele , uite poza ...Attached FilesI My Honda !
Comment
-
deci asta este maximul pentru partea din spate ? atunci e nasoala treaba , sau facute niste tampoane de ridicare.
mai este o varianta destul de ok , vara oricum mergi cu ea lasata , nu ar fi o problema , iarna poti schimba amortizoarele si arcurile(doar spatele) stock , iar fata sa ramane cea reglabila ridicata la maxim (am vazut ca fata se ridica cat de cat ), e moala cand e ridicata sus ?
Comment
-
cand e ridicata de fata e putin de tot mai tare ca cea de fabrica, un lucru bun, zic eu. Spatele este ridicat la maxim in poza. Poti face la strung alt reglaj mai mult pt spate. oricum eu pun suspensia stock pe spate pt iarna astaI My Honda !
Comment
-
Originally posted by stefi_sezione View PostRidica foarte putin spatele , uite poza ...Originally posted by CataFOF View Postdeci asta este maximul pentru partea din spate ? atunci e nasoala treaba , sau facute niste tampoane de ridicare.
mai este o varianta destul de ok , vara oricum mergi cu ea lasata , nu ar fi o problema , iarna poti schimba amortizoarele si arcurile(doar spatele) stock , iar fata sa ramane cea reglabila ridicata la maxim (am vazut ca fata se ridica cat de cat ), e moala cand e ridicata sus ?Originally posted by stefi_sezione View Postcand e ridicata de fata e putin de tot mai tare ca cea de fabrica, un lucru bun, zic eu. Spatele este ridicat la maxim in poza. Poti face la strung alt reglaj mai mult pt spate. oricum eu pun suspensia stock pe spate pt iarna asta
Exact!
Am vazut piesa de pe spate, se poate face lejer la strung una mai lungasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
Intre timp, am facut rost de o bara de MCV, urmeaza ceva modificari la ea, si m-am apucat de interior... asta-seara , stalpii din fata sunt gata, consola centrala mai am de bibilt la ea ca au ramas cateva ate si taieturi imperfecte
Si am primit si un cadou de la un bun prieten
Maine urmeaza plafonul si ceilalti stalpi , iar pe staptamana viitoare vin alte scaune care vor firetapitateI My Honda !
Comment
Comment