Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A stat ascunsa,a iesit in fata cand proprietarul a avut curaj sa faca o mica modificare, si-l felicit pentru asta
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Imi pare rau domnu' ptr ca ai plecat mai devreme si nu am reusit sa-ti fac mai multe poze...
      Imi place tare mult cum poate sa arate masina ta!!
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Felicitari domnu pentru masina arata super tare.

Multi km fara probleme si multumesc pentru sfaturi.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Multumesc Mateo !
          Cosmin KYS - Avem timp de poze la primavara, ies si cu praguri finute...alta bara...ca tot omu` tunarit Multumesc pentru poze !
          SDP- oricand cu mare placere, ai nr meu, daca mai e nevoie de ceva..dai un Tzarrrrr
          I My Honda !

Comment

• e maxima masina ! imi place la nebunie cum poate sa arate ! ce inseamna o suspensie low si jante .. :|
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Felicitari pentru participarea la show-ul de tuning din cadrul Drift Grand prix Romania!!!
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• Mersi mult !

ON : Sunt pe drum si pragurile..foarte micute, clean look
                I My Honda !

Comment

• zi`mi si mie te rog , cum e cu reglajul pe spate...am inteles ca se ridica foarte putin spre deloc. ceva poze cu spatele ridicat la maxim ?

Comment

• Ridica foarte putin spatele , uite poza ...
                    Attached Files
                    I My Honda !

Comment

• deci asta este maximul pentru partea din spate ? atunci e nasoala treaba , sau facute niste tampoane de ridicare.
                      mai este o varianta destul de ok , vara oricum mergi cu ea lasata , nu ar fi o problema , iarna poti schimba amortizoarele si arcurile(doar spatele) stock , iar fata sa ramane cea reglabila ridicata la maxim (am vazut ca fata se ridica cat de cat ), e moala cand e ridicata sus ?

Comment

• cand e ridicata de fata e putin de tot mai tare ca cea de fabrica, un lucru bun, zic eu. Spatele este ridicat la maxim in poza. Poti face la strung alt reglaj mai mult pt spate. oricum eu pun suspensia stock pe spate pt iarna asta
                        I My Honda !

Comment

• Originally posted by stefi_sezione View Post
                          Ridica foarte putin spatele , uite poza ...
                          Originally posted by CataFOF View Post
                          deci asta este maximul pentru partea din spate ? atunci e nasoala treaba , sau facute niste tampoane de ridicare.
                          mai este o varianta destul de ok , vara oricum mergi cu ea lasata , nu ar fi o problema , iarna poti schimba amortizoarele si arcurile(doar spatele) stock , iar fata sa ramane cea reglabila ridicata la maxim (am vazut ca fata se ridica cat de cat ), e moala cand e ridicata sus ?
                          Originally posted by stefi_sezione View Post
                          cand e ridicata de fata e putin de tot mai tare ca cea de fabrica, un lucru bun, zic eu. Spatele este ridicat la maxim in poza. Poti face la strung alt reglaj mai mult pt spate. oricum eu pun suspensia stock pe spate pt iarna asta

Exact!
                          Am vazut piesa de pe spate, se poate face lejer la strung una mai lunga
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• uite reglajele de pe spate aici
                            Attached Files
                            I My Honda !

Comment

• Intre timp, am facut rost de o bara de MCV, urmeaza ceva modificari la ea, si m-am apucat de interior... asta-seara , stalpii din fata sunt gata, consola centrala mai am de bibilt la ea ca au ramas cateva ate si taieturi imperfecte
                              Si am primit si un cadou de la un bun prieten

Maine urmeaza plafonul si ceilalti stalpi , iar pe staptamana viitoare vin alte scaune care vor firetapitate
                              Attached Files
                              I My Honda !

Comment

• Bravo domnu te-ai apucat de treaba serios vad.

E interesanta ideea.

Hai sa vedem pana la sfarsit cum iese totul si cum o sa arate pe masina.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google