Cam inalta cea din San Andreas
Masinuta Mea 1,4
Collapse
X
-
mr danutz:da la voi la kolosvaros nu s-a inventat originalitatea sau unicitatea?da-o pe golf.Last edited by leo_negrescu; 6 November 2011, 22:32.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
E..si treaba sta cam asa... aveam eu in plan ceva upgrade-uri si am cumparat niste discuri de frana de 290mm striate, marca Brembo max. Pana aici totul frumos, pana cand imi suna telefonul , un prieten din Bucuresti " Frate, sari repede pe mess sa iti arat ce aparu.E un vis frate!" , si intru pe mess...Omul imi da un link... Una bucata Clio Sport 172 , la licitatie pe Ebay, mai avea 2 ori si ajunsese lecitatia la 500 lire. Omul scria clar in anunt, Stare perfecta de functionare, nu are platatite taxele in valoare de 2700 de lire. Si..licitam 510 Lire ! ) Da...510lire. La terminarea licitatiei primim Mail, am castigat licitatia. Luam legatura cu vanzatorul, era 2 noaptea (la noi) omul, un Londonez simpatic de vreo 40-50 de ani, spune ca, vrea treaba serioasa si se duce ii face omul vreo 100 de poze in toate detaliile... Intamplarea face ca un var de-al meu e in vacanta la Londra..5 zile. Sun repede , azi vazu masina, a platit-o, totul ok. toarce ca o felina...
Deci...cam intr-o luna maxim 2 ( depinde cand vine tirul ) O sa ne apucam de un Swap.
Deci. In curand la dezmembrat una bucata Clio Sport 172. Se da totul mai putin motorul,cutia,puntea spate, planetare.Attached FilesI My Honda !
Comment
Comment