Masinuta Mea 1,4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte tare !!! )
    Multa multa bafta Astept cu nerabdare proiectul.
    Last edited by Cristi_Xp; 14 November 2011, 20:58.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nebunie curata )) hai ca o sa avem si logan cu f4r o sa fie un duB adevarat un rollbar verde si aia e
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• cat te costa transportul din UK ? si prin cine aduci ?
        Last edited by Cristi_Xp; 14 November 2011, 21:21.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Aici e partea mai dureroasa, sunt 2 variante.
          1- te duci sa o iei cu platforma , combustibilul in jur de 400e...+taxe...
          2- cunosti samsari care aduc masini de acolo si iti baga si tie una pe tir. Eu am un vecin care are dezmembrari de Leguna si imi ia 200 de euro pana in Craiova. Ideea e ca nu o sa ma grabesc sa arunc motorul pe masina. Vreau mai intai sa ii iau un ambreiaj noi, bujii, garnituri, si in functie de cum merge motorul e posibil sa desfac si chiuloasa pt o curatare, portare si verficare. Mai pot merge cu loganul de 1.4 deci..nu e graba. oricum..nu o fac de curse...e doar o nebunie de-a mea.
          I My Honda !

Comment

• uau,hai cu faza asta,sunt interesat sa vad proiectul de cand incepe.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• O s fie ceva de munca. dar nu ma plang de munca , bani sa fie
              I My Honda !

Comment

• Si pana la urma cu cat ai cumparat-o ?? 510 lire sau mai ai de platit si cei 2700 din taxe ?
                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                sigpic

Comment

• foarte tare ! frumos noroc )) iti scoti banii lejer, zic eu, daca vinzi de pe ea .. bafta multa cu proiectul !
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 510 lire, ar fi trebuit sa platesc 2700 daca as fi vrut sa circul cu ea in Anglia. O sa pun niste preturi de nimic la piesele pt dezmembrare, nu urmaresc sa ma imbogasesc, doar sa scap repede de restul masinii. de exemplu, jantele Oz f1 Racing pe 16" prindere 4x100 si 4x108 le dau cu 150e.
                    I My Honda !

Comment

• Ai facut afacere buna,sa fie primita
                      scaunele cum sunt?
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Din ce am vazut in poze sunt foarte ok, nu sunt rupte sau urate.
                        'Eu nu o sa le pun, vreau niste recaro de Astra H OPC sau de Corsa D OPC...
                        Attached Files
                        I My Honda !

Comment

• Bravo ! Felicitari pentru noua achizitie.

Abia astept sa faci modificarea si dupa sa vezi distractie.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• vreau eu scaunele!!
                            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Mersi SDP-ule. abea astept sa ma apuc de treaba

Pipan - astepta sa vina masina, atunci impartim piesele...apropo are arcuri Kw si amortizoare Koni
                              I My Honda !

Comment

• pret la jante sefule ?) cand o veni masina
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google