Frumosa masina sa o stapanestii sanatos,si cati mai multii km fara probleme!
My Ride ! B - 29 - TmT
Collapse
X
-
Originally posted by Kalimera22 View PostSall, spune-mi te rog, se simte ceva dupa remapare ?
Multumesc!
Per total eu sunt multumit.
Comment
-
Originally posted by Kalimera22 View PostDe ex la mine, cand sunt in treapta 1 , si o tin pe la 15km/h si i-au brusc piciorul de pe acceleratie "da in gat", ma gandeam daca dupa remapare mai face asa!!
Comment
-
Am revenit cu poze mai clare,cum am promis.
Astazi masinica a fost dusa la spalatorie,de ceva timp nu am mai vaut-o sa luceasca
-In poza 2 este modulul cu 5 leduri superflux de la colegul Dragman,super multumit de acesta. ( se vede si in poza 6 )
-Pozele 3 si 4 sunt luminile de la pedalier si pasager,nu foarte puternice,dar suficiente pentru mine (legate la temporizarea de la plafoniera).
Cum m-a sfatuit colegul VlaD2803,astazi am dat jos cromul de la grila fata ( poza 7 ) , intradevar se vede mai bine asa,nu prea avea ce cauta acolo.Last edited by Andrei.TMT; 25 November 2012, 01:57.
Comment
-
Schimba si iluminatul al bord ca arata urat rau albastru cu portocaliu...uite aici un vt:Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
uite ce face andrei iarna
paparazzi BAM BAM !sigpic
Comment
-
sa stea masinica mea pe uscat macar
pune si tu osu la treaba si treci la lopata,nu sta cu aparatu in manaLast edited by Andrei.TMT; 22 December 2012, 00:49.
Comment
-
Dupa lupte seculare care au durat aproape 2 ani,am descoperit de unde provenea troncanitul enervant din partea din spate a masinii. Amortizorul spate-dreapta era dus,asa ca le-am inlocuit pe amandoua cu altele noi, Bilstein B4 de la colegul evali_daniel caruia ii multumesc. Parca este alta viata fara acel zgomot ingrozitor.
Masina a mai primit si duze stropitori logan 2 tip perdea. Exceptionale.
Mai jos sunt cateva poze din timpul lucrarii.
P.S : unul dintre amortizoarele schimbate este bun. Are 70.000 km nu troncane nu este curs. Este cel cu care a venit masina echipata din fabrica. Pret 40 lei.
Comment
Comment