Nu cred ca ai avut mai mult de 50km/h.
My Ride ! B - 29 - TmT
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by Andrei.TMT View PostDupa 8 ani si 89.000 km fara nici un incident in trafic,weekend-ul trecut am lovit in plin un caine durduliu.
A fost distrusa bara fata si atins putin radiatorul ( indoit 5/6 tablite ).
Drept urmare,caut bara fata culoarea masinii,de berlina sau mcv.Last edited by RYCHY88; 11 December 2014, 17:42.sigpic
Comment
-
Prietene, te-as ruga sa te abtii de la alte comentarii aici. Cati ani ai,15?! Te-am mai intrebat si pe alt topic,si ai evitat raspunsul. Bara a fost originala,impactul a fost undeva la 50km/h. Cate accidente ai avut,de stii exact cum se deformeaza o masina si la ce viteza? Vezi-ti de treaba. In mai bine de 2 ani de cand am permisul si cel putin 40.000 km nu am avut nici un alt incident in trafic,in afara de acest caine care a iesit din boscheti. Deci treaba cu teribilist,picaconsumul masinii e constant undeva la 9 in oras si 6 si putin afara.
Mergi cum poti!
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Andrei.TMT View PostON: Masina a ajuns la 110.000 kmUlei proaspat schimbat cu Mobil super3000 5w40.
Cum am precizat si la inceput,masina nu v-a suferi modificari.sigpic
Comment
-
Ghinionul mă cam urmărește..
Vineri, in jurul orei 15 opresc la semafor in orasul Urziceni. Inainte cu cateva secunde sa se faca verde semaforul, zaresc in oglinda retrovizoare o masina neagra. In secunda doi am fost aruncat in fata ~2m. Un pusti de aceeasi vârstă cu mine, cu ochii dupa cai verzi pe pereti l-a lovit pe cel din spatele meu ( opel astra g ) proiectandu-l pe acesta in mine.
Impactul a fost destul de puternic, sperietura pe măsură. Masina mea a rezistat cu brio. Bara spate smulsa in partea din stanga ( prinderi rupte) zgariata + alte cele pe sub ea. Vedem luni la constatare.
Opelul este destul de rau deformat in partea dreapta.
Golful,spre surprinderea mea,a scapat destul de bine. A plecat pe roti.
Soferul golfului, vinovat, a declarat ca se uita pe trotuar dupa un amic de-al sau. Nu a pus frana deloc. Circula cu 50-60 km/h ( din spusele lui).
Am atasat cateva poze mai jos.
Ps:soferul vinovat a scapat cu 200 lei amenda (24h) si cam atat.
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Comment
-
Ghinion, asta este. Si uite asa creste RCA-ul. Se mai intreaba astia ca de ce sunt preturile cu patru cifre....
Opelul ala e zdrente, aripa dr spate e deplasata, nici golfu nu sta asa bine. Tu ai scapat cel mai ieftin ca sa zic asa, insa pe sub bara aia, ai panoul acordeon.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
Comment