sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ARATA MAI BINE VITRINA DE PRESTIGE.IN LEGATURA CU MESS ul NU MERG CU EL.MAI BINE IMI DAI UN NR DE TELEFON.MERSI
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• inca nu sunt hotarat daca pun vitrina!azi incerc sa ii fac imbracamintea de la schimbator si frana de mana in piele si sa fie cusatura rosie,sa fie ca si tapiteria de kiss!sincer,care tapiterie da mai bine pe masina mea,de prestige sau kiss
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• pe masina s-au mai pus:
        cotiera autospeed cu ajutorul lui flavinho si ii multumesc pt ajutor,si da foarte bine!
        piele la schimbator si frana de mana,cusatura fiind rosie ca si tapiteria!
        o sa revin maine cu poze!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• si pozele!
          Attached Files

Comment

• Arata super masnoanele de piele Alex, iar despre cotiera ma bucur ca iti place!
            Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• da arata bine.de unde ai facut rost de piele.

Comment

• foarte bine
                arata din ce in ce mai bine masina
                bravos

Comment

• pielea o am de la un coleg de serv!nevasta lui lucreaza la o fabrica de incaltaminte!zilele astea o sa se monteze si bara de mcv,iar datorita lui mishu(si ii multumesc)VA URMA badboy!
                  Last edited by pipan; 6 November 2010, 13:28.

Comment

• frumoasa si spor la modificari
                    multi km fara probleme

Comment

• mss domnu........iti mai masina prin craiova,da nu am apucat niciodata sa o vad de aproape ca am impresia ca esti shumy

Comment

• cat a costat cotiera ( e originala? ) si cat ar costa pielea pentru frana de mana ? daca vrei, poti sa imi dai pe pm.multumesc

in rest spor la modificari ;)
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cotiera nu este orginala,este autospeed si parerea mea este identica din toate punctele de vedere!15lei costa pielea de la frana de mana,cu pielea mea!

Comment

• Hai cu bad boy-ul.

Comment

• spune-mi te rog cat a costat cotiera si daca poti sa misti scaunele calumea,pentru ca eu am una si nu pot sa dau scaunul prea mult in spate..

Comment

• cotiera a costat 65lei!este luata de pe forum!scaunele se misca fara probleme!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google