sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alex da ai adunat cate ceva...mi se pare cel mai tare senzorul centura cu avertizare sonora.
    Felicitari pentru el mai ales ca, dupa cate stiu, esti primul care are asta.
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• da sau adunat ceva!centura si cupla are profesoru meu 99MMH,el se ocupa de modificarile la masina mea(ma refer la activari functii)
      astazi masina a primit folie spate omologata!o sa revin si cu poza!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Nu inteleg de ce vreti voi acel sunet cand nu ai centura pusa.
        Eu unul, nu stiu cum sa scap de el, cel putin in oras.
        Este infiorator, mai ales ca-i si ascedent.

Comment

• la noi la logan nu este inervant,face incet!cine are,vrea sa scape,ci nu are,vrea sa fie!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Cat te-a costat cupla cu fir de Duster? Trebuie ceva activat din laptop sau mere doar daca tragi firul unde trebuie?
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

• cupla costa 50lei!am scris mai sus,trebuie pus led smd si o rezistenta,apoi tras fir de la mufa grii pin 1,si legi la cupla!

Comment

• poze cu lampile din usile din spate si cu folia!
                Attached Files

Comment

• Imi plac lampile,dar sincer iti spun ca imi place culoarea de pe panourile de usi.
                  sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• poze noi!
                    am izolat usile din spate si portbagaju!
                    si se lucreaza la fata!
                    Attached Files

Comment

• bad boy look ?

Comment

• dap.....numai din cauza ta!

Comment

• hopa a intrat masinuta la pedichiura si coafura;)),felicitari

Comment

• opa
                            opa..

Bine senior Alex...asa asa.. fa-o frumoasa

p.s...Sper ca a curatat pana la tabla unde freaca cu peria de sarma
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• da,pana la tabla pe ambele parti!lucreaza bine baieti!si apropo,o sa te copiez cu ceva!:P

Comment

• ce pret a ajuns sa prelungesti capota??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google