sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnu Alex da dvs nu va mai opriti!
    Bravos!
    Foarte frumos arata!Vreau si eu!
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• lasa domnu flavinho,ca stiu eu ca u vrei sa ma intreci,am auzit eu azi iti vine ceva din pele,si deja la int esti peste mine cu 2 clase
      macar la ext sa fiu mai tare ca tine!o sa iti faci si u,presimnt!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• frumos asa ... arata mai bine asa cu bara de mcv si bad look ! ...bafta !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• A facut frumos bad boy-ul...recunosc...Bravos...sa fie vopsita cand treci pe la noi
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• multumesc baieti pt urari si ma bucur ca va place!
            imi era frica ca lu matheo nu ii place,ca e cam pretentios si se pricepe omu!!!si daca a zis ca a iesit.......ce sa mai.......continuam
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Acuma vad ca ai si o0 incalzite.Asa da tata!
              Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• normal......datorita tie..........ITI MULTUMESC

Comment

• Foarte furioasa , bravo
                  sigpic

Comment

• Da, este frumoasa foc, astept sa o vad live la nationala la anul daca vii. Ai grija sa nu se deformeze liniile grilei!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• in cat timp ti-o fac???

Comment

• multumesc baieti,la anu o sa vin sigur la o intalnire,poate in martie!
                        grutzz in jur de 5 6 ore e gata,dar munca fara pauza!

Comment

• lol deci intr-o zi e gata??? daca vin dimineta cu masina, seara pot pleca cu ea??ar fi bine asa ,eu imi faceam niste calcule ,ca sa cumpar alta capota si sa o las la ei si dupaia sa o iau,dar daca se rezolva asa repede ,e ff bine ca ma scuteste de niste bani...

Comment

• in 6 ore e gata!numai sa coste mai putin o capota decat drumu ca sa faci asa!

Comment

• tata sa trimiti alea maine, sa nu ma uiti

Comment

• cat a costat badboy-ul?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google