sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pareri......
    Attached Files
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• E ok, dar sa faci cumva sa se asorteze cu interiorul.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• pai am interiou de kiss!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Alex asa cum ti-am zis baga mare!Spor la treaba.
          Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• sa imi mai zica 2 si acuma ma apuc!

Comment

• 1 sunt eu tata,urmatoarea investitie la mine ,dupa coltarele de la tine,e vopseaua pentru usi

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                pai am interiou de kiss!
                Nu am stiut. Greseala mea.
                Bine ar fi daca ai reusi sa imbraci usile intr'un material deosebit... vopseaua e posibil sa nu reziste foarte bine in timp. Sau ai putea incerca sa gasesti fete de usi de prestige.

Mult noroc!
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ce material poti pune pe fata de usa sa reziste?piele,dar nu ma pasioneaza pielea!daca vopsesti bine,tine si vopseaua!

Comment

• cu pistolu de vopsit tine sigur, daca dai bine cu printar

Comment

• eu am 1,96 inaltime, deci fac cat 2 : fa portiera asa )))))

vezi si de porbagaj ca ti-am pus si eleron, n-a iesit prea bine dar eu zic ca ar arata super
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• am vazut...deja am vb cu baiatu si a zis ca iese!ma costa 250lei clean si eleron inclus!maine sunt pe fetele de usi!

Comment

• Eleron inclus???...recomand BAN pentru plagiere)))
                          Sa ma vada Jokero ce scriu ca ma executa ))))

Sa-ti faci ceva finut ma omule
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• ma dadu-i de goll! nu am vrut sa afli!ti-am zis ca te copiez!

Comment

• Auzi Alex nu faci tapiteria de pe usi cu rosu si albastru.Ar da bine dupa mine.
                              Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• niciodata never never huo!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google