sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu cunosc zona. masina arata super.o poza cu avariile si cu marsarierul nu ne arati?
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Super tare masina pipane spor la imbunatatiri sper ca nu te opresti aici!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• sper sa nu ma opresc,dar sa vedem ce mai zic finantele!!!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Daca vrei iti spun eu pe ce strada este "finantele"(Mitropolit Firmilian) in Craiova.

Comment

• )
            mda....ai dreptate!!!!!ieri cumparat bujii originale renault:P
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• ai descoperit "finantele"?

Comment

• pt prima oara am vazut si eu unde este mama loganului meu(mioveni)si am zis sa iau si eu ceva cadou pt el!!!!!

Comment

• si ce mama saraca are.

Comment

• daaaaa.........si acuma ma gand la turcii aia,ce pese originale aveau)si ce preturi de criza aveau

Comment

• ne-au acaparat turcii de pe timpul lui Mircea cel Batran si nu ne lasa nici astazi.Nu se sperie nici de ochiu lui Base(ala al bun).

Comment

• isi bat joc de munca romanilor si a francezilor!!!
                        am nevoie de ajutorul vostru:vreau sa imi pun xenon pe farurile originale,se merita????

Comment

• nu stiu de astea.

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                            da,o sa rezolv si chestia aia,dar nu am avut motiv sa dau bara jos!
                            mss la fel tudor!

Cand mai trec prin Craiova o sa-ti dau eu motiv sa dai bara jos si sa vopsesti chestia aia. , chiar daca mi-ai dat interdictie in oras
                            real power..... diesel power by

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                              isi bat joc de munca romanilor si a francezilor!!!
                              am nevoie de ajutorul vostru:vreau sa imi pun xenon pe farurile originale,se merita????
                              Mesere stiu ca e scump..dar eu unul recomand lupe.
                              Xenonul normal fara lupa cam deranjeaza ceilalti soferi
                              Are o pierdere de lumina in oglinda care "bate" in sus ( e facuta sa vezi indicatoarele de la distanta ),si aia deranjeaza
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• daca esti hotarat sa pui lupe vopseste si interiorul faruui in negru va da mult mai bine
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google