Arata bine, sper ca pe strada nu mergi cu stopul de ceata aprins...
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
-
din cand in cand :p. il scot eu de tot dar am vazut ca e cam greu!Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 12:29.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Frumusica masina. Incearca si tu sa faci cum a facut ZBF-ul.Spor la tunat.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
mss mult!o sa incerc dar acum vreau sa ma ocup de muzica!
numai de bine sa auzim!Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 12:30.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
credema ca imi plac astea ca sunt intoarse....si arat destul de bine din spate....ies in afar!
oricum mss!Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 12:30.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianE se leaga...te premiaza.
apropo am si eu nevoie de ajjut vostru....se potrivesc barile de fata de pe daciile break pe berline...ca mi se par super misto si mar bate gandul sa imi bag casco in fata,o sparg si imi pun de asta!
bafta la tunat la toti!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Da, se potriveste bara de MCV pe Berlina, dar mai trebuie taiate vreo 2 supoti de prindere ai barei vechi, stiu cei din service.
Comment
-
ok mss mult
!o sa bag poze
Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:27.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
am revenit;)
in primul rand vreau sa va transmit la toti ce de pe forum un sincer la multi ani,sarbatori fericite si un nou an fericit alaturi de cei dragi(printre care sa fie si loganu)
inca nu am poze dar cat de curand am sa pun cu ce va modificari la loganu meu!
in rest toate bune.....nu am avut nici o problema cu masina si o iubesc a pe mine insusi
rein cu pozele cat de curand....pana in noul an!Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:26.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment