sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va multumesc baieti!!
    si eu va doresc multa sanatate si noroc alaturi de familie!!!!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• La Multi Ani !!!!
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• La Multi Ani pipan !
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Scuze pentru asta seara, dar o sa vezi ca adevarata prietenie nu consta in asta.Nu trebuie sa fii suparat.inca odata LA MULTI ANI, sa fii sanatos si sa te bucuri de cei apropiati tie.scuze de off.parerea mea in vederea masinutei o stii.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• La Multi ani Alex iti zic si eu cu intarziere

Comment

• La multi ani iti spun si eu cu intarziere!!!
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• La multi ani Pipane ! mai bine mai tarziu decat niciodata
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• va multumesc baieti pt urari!!si eu va doresc multa sanatate alaturi de familie!
                  leo:avem noi timp noi sa ne petrecem!!!
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• PARTY,stii ce bine scriu dupa noul calculici,si parca si masinuta se vede altfel.TRAIASCA BEREA SI VINUL DE VALCEA.sa vedem ce faci cu noul cadou,sa nu te grabesti,il rezolvam.am incredere .
                    Last edited by leo_negrescu; 14 April 2011, 23:35.

Comment

• Ce faci frateML 63 AMG cu pozele alea,nu mai am rabdare.

Comment

• ceva noutati ai mai montat ceva pe masina

Comment

• deocamdata masina este in repaus!!!asteapta noi modificarii dar vreau sa strang finante!!o sa incerc sa prelungesc barile si sa ii montez pragurile de la KYD!!!

Comment

• astazi sa muncit la masina,din greu de catre LEO!!!
                            Attached Files

Comment

• Hai ca-ti iese.

Dar de ce ai folosit maneta originala de frana de mana si nu pe cea de laguna?

Comment

• cotiera aia smechera, arata bn dar mai trebuie sa umpli golurile alea ca nu dau bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google