sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iti dai seama ca daca faci asta cand iti vor vedea masina suporterii de la alte echipe,ai pus-o!

Comment

• mai ales in craiova:d.....daca mai vrea cineva grile de la kitu de dacia...mai are baiatu!!!!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• jos cu capota aiaaaaaa
        sigpic

Comment

• Stii ce greu am facut poza asta? Mai ales ca sunt stelist)

Comment

• Clar jos stema "cainilor"...UCV clar :x

Comment

• La ce bani sunt grilele?
              sigpic

Comment

• zilele astea se va modifica bara spate....ceva de genu....
                si martor lichid parbriz(multumesc leo si mmh!)
                Attached Files
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Interesanta ideea la bara,aveti grija sa nu se contureze

Spor meserie,imi place
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• ms.domnu matheo...bara cred ca este aproape terminata!sa speram ca zilele urm sa o duc la vopsit!!

Comment

• Ohoo, in sfarsit modificari majore la exterior.Sper ca ai in plan si ceva arcuri ca de nu o sa arate stii tu cum asa saltata.
                      real power..... diesel power by

Comment

• bai mai termina odata cu tiganiile astea.fa si tu un lucru cu gust.da clona la masina ta nu o arati.
                        vezi ca te spun.
                        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• mda....ai dreptate!!se vor pune si arcuri in primavara!!

Comment

• ti-ai luat catei sa iti pazesca masina.ALARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Adevarul este ca eu asi lega un pitbull de jante in zona unde sta Pipan.
                              real power..... diesel power by

Comment

• bine.......va spun!!....cosmine vii u pe acilea pe la noi ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google