dar nu ai specificat care an, ca 2007 a trecut! arata-ne si noua ce modificari ai mai adus loganului, cand mai intri!
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
Ar fi frumos sa pui niste poze actuale sa vedem si noi cum arata maisna.
Comment
-
gata am revenit si cu niste poze!Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:26.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
merge bine subwooferu ala? cat ai dat pe el?
Comment
-
destul de bine!2mil!Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:27.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
asa am sa fac;)o sa revin cu poze!Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:27.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by alexgame View PostNu au comentat nimic aia de la Dacia ca te-ai dus la ei cu proiectoare neomologate?(ma refer cand le-au montat)Cum le-au montat ,le-au legat la stopul de ceata sau ti-au pus buton separat pentru ele?
eu am scos becu dupa spate;)
!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by Al3x View PostE dragut loganu da scapa de parasolaru cu LOGAN dupa spate si vopsestei eleronu in culoarea masinii. Bafta in continuare si al cati mai multi kilometrii fara puncte
as vrea sa imi fac plafomu negru si deia nu il dau jos!In leg cu eleronu tre sail vopsesc ca acuma miam facut toata masina in aceeasi culoare(prestige).
ms la fel frate!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postam revenit;)
in primul rand vreau sa va transmit la toti ce de pe forum un sincer la multi ani,sarbatori fericite si un nou an fericit alaturi de cei dragi(printre care sa fie si loganu)
inca nu am poze dar cat de curand am sa pun cu ce va modificari la loganu meu!
in rest toate bune.....nu am avut nici o problema cu masina si o iubesc a pe mine insusi
rein cu pozele cat de curand....pana in noul an!
poze noi facute 17.04.2008Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Frumoasa masina...dar as fi lasat eleronul negru, ce zici?
Comment
Comment