sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa revin si cu poze,dar deocamdata masina este in repaus!sapt viitoare voi intra in mecanica,cred ca am capetele de bara pe duca
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Asteptam pozele dupa remedierea ,defectiunilor!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• Alex,incearca lemforder,sunt foarte bune,aici in buc majoritatea avem pe masini capete de bara lemforder si suntem destul de multumiti de ele.Au un raport pret/calitate destul de bun.

Bafta
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Unde se gasesc aceste capete de bara lemforder?tin mai mult decat cele de uzina?
          SRF TARGOVISTE

Comment

• am gasit la cineva care aduce,si sunt la pretul de 75lei!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Poze ceva....sa vada lumea masina, sau ai ceva surprize .

Am ineles ca ai facut bara pe spate ca la brabus de if sau.....tot decupata.
              real power..... diesel power by

Comment

• Asteptam,poze cu bara spate!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• sper sa pun zilele urmatoare si poze.....bara va pleca la vopsit!!

Comment

• Ok,asteptam,mai da mi si mie daca se poate cateva detalii de capetele de bara lemforder!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• ce detalii nenea,sunt destui care au , si-au pus si sunt foarte multumiti,inclusiv subsemnatul
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Am inteles dar,unde se gasesc cam cat costa bucata ?

Sunt mai rezistente decat cele de uzina cam cati km tin daca nu merg pe teren accidentat si nu dau in gropi?
                        Last edited by savoiu_rf 82; 19 January 2012, 14:46. Reason: Automerged Doublepost
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• voi chiar nu ati auzit de google??
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• www.daciashop.ro sau userul evali_daniel
                            daca nu dai in gropi si nu mergi pe teren accidentat , te tin fix 110.120 km !
                            mai cautati si voi , nu cereti mura`n gura , c`asai mai simplu...

Comment

• Multumesc dragi colegi,am gasit si am vazut! Inca odata multumesc mult sunt si eu om amarat!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• asta s-a mai rezolvat astazi.
                                Attached Files
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google