sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa as vrea!in primul rand vreau sa imi iau praguri,deci daca auziti de ceva frumos,va rog un tarrr dau un PM!apoi vreau arcurile !
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• praguri custom-ete,ceba de la pilot ca sunt mai tapene si le scurtezi/lungesti/modifici cum vrei .

imi place bara..CA ARE LOC PENTRU TIPS
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Ai un Like si de la mine!
        sigpic
        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• asa da, frumoasa bara....
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Frumoasa bara pipane!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• ms baieti,ma bucur ca va place!matheo.....ms pt ponturi
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• eu va spun ca bara este superba,astazi am vizionat in realitate.
                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• cat te-a costat bara de ph2,si daca vine perfect sau mai trebuie mici retusuri.

Comment

• o "modesta suma".scuze ca m-am bagat eu.

Comment

• multumusc leo,sa stii ca parerea ta conteaza mult pt mn si o sa incerc sa nu mai grabesc si sa ascult de tn
                      bara a fost luata de o groapa cu multe bari :d,putin crapata si nu am dat nici un ban(cu ajutorul lui leo)si se aseaza bine pe ph1 fara nici o modificare!

Comment

• bai tu dai din casa?

Comment

• ca ma bate gandul sa o schimb si eu,dar am mai citit pe forum si multi zicea ca nu se potriveste la fix ca trebuie sa mai tai din cleme sa mai decupezi ceva de genul asta,mersi frumos de raspuns.

Comment

• stai lin ca nu e asa,nu tai nimic!singuru defect la bara de ph2 e ca iti atinge coltul capotei portbagaj de ea,dar nu are nimim in rest este identica!

Comment

• La urechea de remorcare se potriveste bara de ph 2?
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• da se potriveste!caroseria de ph2 este aceeasi cu ph1!
                                ieri s'au achizitionat capetele de bara si vor urma sa fie montate!am ascultat de nenea matheo si am lat lemforder!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google