asa as vrea!in primul rand vreau sa imi iau praguri,deci daca auziti de ceva frumos,va rog un tarrr dau un PM!apoi vreau arcurile !
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
praguri custom-ete,ceba de la pilot ca sunt mai tapene si le scurtezi/lungesti/modifici cum vrei .
imi place bara..CA ARE LOC PENTRU TIPSsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
multumusc leo,sa stii ca parerea ta conteaza mult pt mn si o sa incerc sa nu mai grabesc si sa ascult de tn
bara a fost luata de o groapa cu multe bari :d,putin crapata si nu am dat nici un ban(cu ajutorul lui leo)si se aseaza bine pe ph1 fara nici o modificare!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
stai lin ca nu e asa,nu tai nimic!singuru defect la bara de ph2 e ca iti atinge coltul capotei portbagaj de ea,dar nu are nimim in rest este identica!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
da se potriveste!caroseria de ph2 este aceeasi cu ph1!
ieri s'au achizitionat capetele de bara si vor urma sa fie montate!am ascultat de nenea matheo si am lat lemforder!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment