sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alex, leo are dreptate...daca au joc schimba-le !
    in alta ordine de idei dimmer works asa ca trebuie sa infruntam frigul....
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• rezolvat azi si capetele de bara si ii multumesc din nou lui leo pt ajutor si sfaturi!
      mihai daca montam acel dimmer o sa fac maxima audienta cu el...cum zice unu de la tv SENZATIONAL!!!!!!SOC!!!!!EXCLUSIV!!!!:d
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• o si soferul era mai nou)

Comment

• Sa va vad eu dragilor cum faceti voi unghiurile de "fuga" din lonjeroane, la Logan

Am ras de m-am spart, bre. Au cate unii pe aici niste cultura auto de coltul strazii de imi vine sa vomit. Mai ales NDL, este un izvor nesecat de cultura de-asta...

Babaieti, daca ne-am lua dupa unii ca voi, s-ar duce dreacu tot progresul tehnologic din ziua de azi. E plin internetul de explicatii tehnice, unul n-ati pune mana sa cititi.

Unghi de convergenta : paralelismul rotilor unei punti, privite de deasupra masinii. La Logan, este SINGURUL, UNICUL reglaj ce se poate face, actionand asupra articulatiilor directiei. Se verifica periodic sau dupa inlocuirea uneia sau mai multora din cele 4 articulatii (capete de bara si/sau bielete)

Unghi de cadere : perpendicularitatea rotilor pe sol, privind masina din fata. La Logan nu se poate regla, conform specificatiilor din manualul de reparatie. Exista totusi metode mai mult sau mai putin barbare de efectuare a reglajului unghiului de cadere, insa cea mai corecta metoda este cea cu SURUBURILE EXCENTRICE (camber bolts). Toate celela;te metode cu gauri ovalizate, lonjeroane intinse sau mai stiu eu ce glume proaste, sunt metode tip "kamkaze"
          La curse se mai folosesc in loc de perechea flansa+rulment de amortizor niste rulmenti speciali care permit reglarea caderii si a unghiului de fuga ()

Unghi de fuga : unghjul amortizorului facut cu o dreapta imaginara perpendiculara pe sol. La Logan nu se poate regla conform cu specificatiile producatorului. Cand unghiul de fuga este dereglat, se datoreaza basculei strambe, a cadrului motor stramb, a bucselor de bascula mult prea uzate, uneori chiar si a unui lonjeron indoit.
          In acest ultim caz se aseaza caroseria dezechipata pe standul de centrare si se remediaza corespunzator, dupa care se monteaza cadru motor, bascule, eventual portfuzete noi. Orice alte metode "babesti" gen ovalizat gauri la cadru, tras lonjeronul cu lantul, indreptat bascula la ciocan sunt metode tip "kamikaze"

Sunt convinca ca al nostru coleg Pipan stie ce face, nu-i dati voi sfaturi,. Abtineti-va cate unii.
          Last edited by dsign; 10 February 2012, 01:17.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• @alex - prietene ai de gand sa mergi la 0tv cu masina?!
            @dsign - good point !

Comment

• montat si dimmerul astazi...multumesc mult mihai!
              daca ma ajuta si pe mn cineva sa pun filmuletul ca eu nu reusesc!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Sa inteleg ca mergem la 0tv?? ce naiba faci cu filmuletul il ai pe mail de ceva vreme....asta daca nu l-am trimis la altul.
                Ce multumiri trebuie sa aduci o asistenta sa imi panseze zgarieturile!!!

..si dupa lupte seculare....
                dimmer
                sper sa nu se supere alex
                Last edited by Tek_ids; 10 February 2012, 20:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ms mihai pt ajutor!!!sper sa isi dea seama colegii despre ce este vb

Comment

• daca urmaresc cadranele si afisajul central cu atentie o sa sesizeze diferenta, daca vii maine la "meeting LCC" poate realizam una mai profi... ca de frig azi se pitulasera si tastele la telefonul cu care a fost facuta filmarea!

Comment

• nu stiu daca ajung maine,ca aduceam si asistenta sa iti panseze zgarietura!dar ma gand sa aduc ceva material,ca uiti de asistenta

Comment

• @ alex....si daca nu uit , aduci mai mult material?!

Comment

• Mihaita invata-l sa tina tel. ca lumea.
                          cred ca sta cu lanterna in spatele telefonului.
                          este in voga harry potter.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• fara bagheta magica.....

Comment

• aduc si mai mult material,dar dupa vremea asta ca nu am reusit sa plec!
                              astazi leo va face filmarea sa vedem daca el stie sa tina telf in mana,dar mai intai il tinem putin in frig

Comment

• cred ca v-ati inzapezit amandoi , u cu " materialul " si leo cu filmarea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google