vad ca pe postu meu e praf rauu.......am in plan acum lupe in faruri,desi mai sunt cateva masini aici in craiova cu lupe in faruri(logan ma refer)....sper sa nu se supere pe mn.....dar......e democratie frate!!!!
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
ms baieti,dar mai am de lucru la ea!!!
niste poze facute curand.....masina a implinit 5ani pe 21 martie si cu ocazia regionalei de la brasov a facut 80.000km....+praguri originale dacia,dar mai trebuie montateAttached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
ms mariuse
urmeaza si arcurile...dar deocamdata vreau sa scap de greieri si sa incerc sa imi vopsesc fetele de usi si sa termin consola de laguna si sa il copiez pe leo sa ii dau o mana de piele peste ea""Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postms baieti,dar mai am de lucru la ea!!!
niste poze facute curand.....masina a implinit 5ani pe 21 martie si cu ocazia regionalei de la brasov a facut 80.000km....+praguri originale dacia,dar mai trebuie montate
Comment
-
au intrat la apa arcurile,dupa o ploaie buna.si culmea s-au si inrosit acum de pasteLast edited by leo_negrescu; 2 April 2012, 19:35.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
cotiera este de laguna2 si se gasesc la dezmembrari!
uite 2 poze...atat deocamdata...doar stiu pe cineva care aparat profesional si poate face o sedinta foto buna cu rezultatuAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment