sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vad ca pe postu meu e praf rauu.......am in plan acum lupe in faruri,desi mai sunt cateva masini aici in craiova cu lupe in faruri(logan ma refer)....sper sa nu se supere pe mn.....dar......e democratie frate!!!!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• se stie pipane, si eu vreau, cu toate ca sunt ultimul din bucuresti care face operatiunea asta, da e democratie se stie !!!
      sigpic
      The MVP

Comment

• Stii.....Nu-i vina mea ca ai masina asa frumoasa si stau Paparazzi pe urmele tale......... .
        Frumoasa masina.....Mi-a insorit ziua, cand am vazut-o .
        Attached Files
        sigpic

Comment

• ms baieti,dar mai am de lucru la ea!!!
          niste poze facute curand.....masina a implinit 5ani pe 21 martie si cu ocazia regionalei de la brasov a facut 80.000km....+praguri originale dacia,dar mai trebuie montate
          Attached Files
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• foarte frumoasa masina.si cati mai multi km fara probleme,si eu sper ca saptamana viitoare sa mi le montez si eu pragurile,bafta in continuare.

Comment

• nice, multi km fara incidente si hai odata cu pragurile alea pe masina ca s-au plictisit jos....
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Alex-fa-i clean la portbagaj ca cere)
                Frumoasa masina,multi km fara probleme!

Comment

• Nu dau bine jantele astea cu suspensia stock... In rest e frumoasa masina
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• ms mariuse
                    urmeaza si arcurile...dar deocamdata vreau sa scap de greieri si sa incerc sa imi vopsesc fetele de usi si sa termin consola de laguna si sa il copiez pe leo sa ii dau o mana de piele peste ea""

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                      ms baieti,dar mai am de lucru la ea!!!
                      niste poze facute curand.....masina a implinit 5ani pe 21 martie si cu ocazia regionalei de la brasov a facut 80.000km....+praguri originale dacia,dar mai trebuie montate
                      poti sa dezvalui un secret ? ce cotiera e aia si de unde ai luat-o?

Comment

• presimt eu ca si arcurile vor intra la apa cat de curand !

Comment

• au intrat la apa arcurile,dupa o ploaie buna.si culmea s-au si inrosit acum de paste
                          Last edited by leo_negrescu; 2 April 2012, 19:35.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• cotiera este de laguna2 si se gasesc la dezmembrari!

uite 2 poze...atat deocamdata...doar stiu pe cineva care aparat profesional si poate face o sedinta foto buna cu rezultatu
                            Attached Files

Comment

• bai vagabondule cand ai avut timp de poze?
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• mama omida am fost la faza asta desi nu stiam nimic, bravos, abia astept sa o vad live !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google