sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• astazi reusit cu ajutoru lui leo,curatat motorasu pas cu pas.....am ramas ingrozit ce am gasit acolo.......pun 2 poze!pff....o sa incerc sa fac mai des operatiunea asta,merita!
    Attached Files
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• sta acum relantiul?Nu are opriri din decelerare la 1500rot/min?

Sa-mi zici
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• asa da, e bine ca l-ai curatat de mizerie
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• gata si cu pragurile,si pt asta ii multumesc lui leo pt cadou......sincer nu ma asteptam!pfff....sunt dator vandut!
          sincer imi place cum sa lasat dupa taierea arcurilor originale,deci mai aman reglabila.....
          Attached Files
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Arata bine!
            Spune si detalii despre prindere, sa mai invete si altii!
            Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• cadou montajul bai, sa nu inteleaga altii ca ti-am dat si pragurile.sa ai bafta de ele.
              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• presupun ca intra la vopsit , nu ?
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ce bine ii sta cu praguri,da te rog mai multe detali in legatura cu prinderea,mersi.

Comment

• ... mama ce praguri "periculoase" (in sensul bun desigur)
                    sa le porti sanatos si sa le colorezi cu ceva " vopsea de oua " ca tot e sezonul....

Comment

• inca odata multumesc leo.......
                      masina va intra la vopsit integral,sper ca in mai sa rezolv cu casco si sa ii schimb si culoarea.....as vrea un altfel de gri,daca ma puteti ajuta...chiar va rog!
                      montajul sa facut la un service,si nu am asistat la montaj.leo poate sa va dea informatia asta,dar sunt prinse cu nituri,asta stiu sigur!
                      ms domnu mihai,sper ca dupa pasti te iau cu ziua sa imi faci si mie greierii din bord si instalatia din nou,ca doar stii ca e dezastru;))

Comment

• se rezolva, o sa imi iau niste killTox pentru greierii din bord...

Comment

• Pragurile au gaurele speciale de prindere, numai ca este nevioe de un meserias care sa le potriveasca pe masina.

Iar faci treaba invers ca si cu eleronul.....mai intai montezi si dupa vopsesti.

Incearca sa le vopsesti si dupa sa le montezi, asta in cazul in care nu vrei sa le integrezi in caroserie cu fibra.
                          real power..... diesel power by

Comment

• Deci ai taiat arcurile stock. Cat? Cum? Ceva detalii? Acum ca a venit primavara incep sa umble "hormonii" si parca as baga si eu flexul in ele, dar inca am retineri. Din poze se vede ca nu cad daca e ridicata pe cric. Am dreptate?

Comment

• Exact despre arcuri voiam si eu sa intreb...dar a intrebat colegul mai sus. Inca ceva...ce dimensiuni ai la anvelope?
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Am auzit de beleaua de azi si sincer imi pare rau. Sper ca '' cioroiul '' ala sa plateasca cumva pentru ce ti-a facut, daca nu il faci pachet si il bag eu la portbagaj, si ii dau drumul pe Arges .
                                real power..... diesel power by

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google