astazi reusit cu ajutoru lui leo,curatat motorasu pas cu pas.....am ramas ingrozit ce am gasit acolo.......pun 2 poze!pff....o sa incerc sa fac mai des operatiunea asta,merita!
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
sta acum relantiul?Nu are opriri din decelerare la 1500rot/min?
Sa-mi zicisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
gata si cu pragurile,si pt asta ii multumesc lui leo pt cadou......sincer nu ma asteptam!pfff....sunt dator vandut!
sincer imi place cum sa lasat dupa taierea arcurilor originale,deci mai aman reglabila.....Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
inca odata multumesc leo.......
masina va intra la vopsit integral,sper ca in mai sa rezolv cu casco si sa ii schimb si culoarea.....as vrea un altfel de gri,daca ma puteti ajuta...chiar va rog!
montajul sa facut la un service,si nu am asistat la montaj.leo poate sa va dea informatia asta,dar sunt prinse cu nituri,asta stiu sigur!
ms domnu mihai,sper ca dupa pasti te iau cu ziua sa imi faci si mie greierii din bord si instalatia din nou,ca doar stii ca e dezastru;))Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Pragurile au gaurele speciale de prindere, numai ca este nevioe de un meserias care sa le potriveasca pe masina.
Iar faci treaba invers ca si cu eleronul.....mai intai montezi si dupa vopsesti.
Incearca sa le vopsesti si dupa sa le montezi, asta in cazul in care nu vrei sa le integrezi in caroserie cu fibra.real power..... diesel power by
Comment
Comment